103/2009. (IV. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: egységes közoktatási adatszolgáltatási rendszer működtetéséről


103/2009. (IV. 28.) sz. önkormányzati határozat
egységes közoktatási adatszolgáltatási rendszer működtetéséről 

1.) Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete az „Egységes közoktatási adatszolgáltatási rendszer kidolgozásáról és bevezetéséről a Magiszter Iskolaadminisztrációs Rendszer felhasználásával” című, a 136/2008. (IV. 29.) sz. határozata alapján elfogadja az e határozat mellékletében szereplő szabályzatot.

Felelős: a szabályzatban foglalt feladatok ellátásáért: Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző, valamint a közoktatási intézmények igazgatói: Janóné Rácz Ildikó óvodavezető, Debreczeny Zoltán, Lovász Beatrix, Nagy Lajos, Szabó Tamás és Varga Vincéné iskolaigazgatók
Határidő: folyamatos

2.) A szabályzatban foglaltak gyakorlati megvalósítása során minden érintett közoktatási intézménynek felül kell vizsgálnia a Magiszter.NET használhatóságát, a problémákat a Polgármesteri Hivatalnak továbbítania kell az INFOtec Kft. felé. A kérelmek nem teljesítése esetén meg kell vizsgálni más iskolaadminisztrációs rendszer bevezetésének lehetőségét.

Felelős: Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző, valamint a közoktatási intézmények igazgatói: Janóné Rácz Ildikó óvodavezető, Debreczeny Zoltán, Lovász Beatrix, Nagy Lajos, Szabó Tamás és Varga Vincéné iskolaigazgatók.
Határidő: 2009. augusztus 31.


Erről értesülnek:
1. Kecze István polgármester
2. Gönczi Károly bizottsági elnök
3. Városi Óvodai Intézmény
4. Arany János Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon
5. Alapfokú Művészetoktatási Intézmény
6. Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola
7. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium
8. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
9. Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztálya
 

« Vissza
Vissza a főmenübe