72/2011. (III. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: a KEOP-2011-4.2.0-A kódszámú, „Helyi hő, hűtési és villamos energia igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal” című konstrukcióhoz pályázat előkészítéséről

 

72/2011. (III.29.) számú önkormányzati határozat
a KEOP-2011-4.2.0-A kódszámú, „Helyi hő, hűtési és villamos energia igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal” című konstrukcióhoz pályázat előkészítéséről
 
  1.  Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elhatározza, hogy a címben szereplő pályázatot a jelen határozatban megfogalmazott rendelkezések megvalósulása esetén be kívánja nyújtani.
 
  1. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a Zöldterületekért és Megújuló Energiákért Alapítvány bevonásával intézkedjen a tárgy szerinti pályázat részletes műszaki, szakmai és pénzügyi tartalmának kidolgozásáról és annak eredményét terjessze a Képviselő-testület elé.
 
  1. A Képviselő-testület a projekt költségét KEOP pályázati forrásból és a Zöldterületekért és Megújuló Energiákért Alapítványtól átvett pénzeszközből kívánja biztosítani.
 
  1. A Képviselő-testület a pályázat konkrét és végleges benyújtásáról és a 2011. évi költségvetés szükség szerinti módosításáról a projekt műszaki-szakmai tartalmának és a végleges forrásösszetételének ismeretében dönt.
 
Felelős:   Kecze István polgármester
                  Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
Határidő:  2011. május 31.
 
Erről értesül:
  1. Kecze István polgármester
  2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
  3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
  4. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

 

« Vissza
Vissza a főmenübe