73/2011. (III. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Porcsalmi Lajos sporttelep központi pályájának felújítására irányuló pályázat benyújtására

73/2011. (III.29.) számú önkormányzati határozat
a Porcsalmi Lajos sporttelep központi pályájának felújítására irányuló pályázat benyújtására
 
1.      Kisújszállás Város Önkormányzata úgy dönt, hogy az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztésekhez kapcsolódó központosított előirányzatból származó támogatás igénybevételének részletes feltételeiről szóló 7/2011. (III.9.) BM rendeletIskolai és utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztésének, felújításának támogatása” célú konstrukciójára pályázatot nyújt be A Porcsalmi Lajos sporttelep központi pályájának megújítása címmel.
 
2.      A pályázat teljes összege 25.000.000.- Ft, amelyből az igényelt központi támogatás 20.000.000.- Ft.
 
3.      A pályázat saját ereje 5.000.000.- Ft, amelyet Kisújszállás Város Önkormányzata a 2011. évi költségvetés R.5/b. melléklet 10. cím Felhalmozási kiadások 1. alcím Beruházási feladatok 4.5. pont Kisújszállás városközpont funkcióbővítő megújítása című előirányzat saját erő terhére biztosít.
 
4.      Kisújszállás Város Önkormányzata, mint Pályázó az 1. pontban meghatározott BM rendelet 6. § (1) bekezdés d) pontja alapján ezúton nyilatkozik, hogy a támogatásból megvalósuló beruházást a beruházás megvalósulásától számított 5 évig az eredeti rendeltetésének megfelelően hasznosítja, a feladatellátási helyet nem szünteti meg és nem adja át az intézmény fenntartói jogát nem állami fenntartó részére.
 
5.      Az önkormányzat 2011. évi költségvetési rendeletét a jelen határozatban foglaltaknak megfelelően módosítani szükséges.
Felelős:                       Kecze István polgármester, Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
Határidő:         2011. május 31.
 
6.      Az önkormányzat megbízza a polgármestert az 1. pont szerinti pályázat előkészítésével, benyújtásával, a szükséges nyilatkozatok és dokumentumok aláírásával.
            Felelős:                       Kecze István polgármester
            Határidő:         2011. április 1.
 
Erről értesül:
  1. Kecze István polgármester
  2. Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztálya
  3. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
  4. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
  5. Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe