153/2011. (V. 31.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Ifjúsági Szálláshely üzemeltetésével kapcsolatos felügyelőbizottsági javaslatokról

153/2011 (V.31.) számú önkormányzati határozat
az Ifjúsági Szálláshely üzemeltetésével kapcsolatos felügyelőbizottsági javaslatokról
 
1.      Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Ifjúsági Szálláshely üzemeltetésével kapcsolatos felügyelőbizottsági javaslatokat az alábbiak szerint támogatja:
 
a./ Az Ifjúsági Szálláshelyről a szigetre átvezető híd engedélyes terveinek elkészítésére árajánlatokat kér és ezen költségek ismeretében, valamint a Kumánia Kisújszállási Gyógy- és Strandfürdőbe történő beléptető rendszer működtetési lehetőségeit is áttekintve és figyelembe véve augusztusi soros ülésén dönt a beruházásról.
b./ A sátorhelyek víztelenítésére tett javaslattal a képviselő-testület egyetért és annak kivitelezését 367.600.- Ft-tal támogatja.
c./ A csónakázó tó és az Ifjúsági Szálláshely között épülő korlát terveivel a képviselő-testület egyetért és annak kivitelezését 904.000.- Ft-tal támogatja, melyre a támfal stabilizálása után kerülhet sor.
 
2.      A képviselő-testület az 1. b./ és c./ pontjaiban megfogalmazott beruházások megvalósításához 1.271.600.- Ft fedezetet biztosít az 5/2011. (II.23.) számú önkormányzati rendelet R/III/C. melléklet 10. alcím felhalmozási céltartalék 2. szám terhére.
 
            Felelős:            Kecze István polgármester
                                      Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
            Határidő:         2011. augusztus 31
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
4. Kisújszállási Vízmű Kft.

« Vissza
Vissza a főmenübe