364/2010. (XII. 21.) önkormányzati határozat
Tárgy: szélerőmű park létesítéséről

 

364/2010. (XII.21.) számú önkormányzati határozat
szélerőmű park létesítéséről
 
Kisújszállás Város Önkormányzata úgy dönt, hogy az Alerion Hungária Energetikai Kft. részére az egyeztetési tárgyalásokra való felkészüléshez, a háromoldalú szerződés tartalmának tisztázásához, az ingatlan-nyilvántartási eljáráshoz és a szükséges mérések megkezdése érdekében rögzíti azon szándékát, hogy
 
1.      A város közigazgatási területén belüli szélerőmű park létesítését elviekben támogatja.
2.      A szélerőmű park létesítése céljából a város településrendezési tervének módosításához hozzájárul, azzal, hogy a módosítás költségeit a Alerion Hungária Energetikai Kft. viseli.
A képviselő-testület a településrendezési terv módosításához szükséges háromoldalú szerződés megkötésére felhatalmazza a polgármestert.
3.      Engedélyezi, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő előzetesen egyeztetett területeken az Alerion Hungária Energetikai Kft. a településrendezési tervmódosítás előkészítését megelőzően, illetve annak ideje alatt előzetes méréseket végezzen saját költségén. A mérések a területek rendeltetésszerű használatát nem akadályozhatják.
A méréseket követően az Alerion Hungária Energetikai Kft. köteles az eredeti állapotot helyreállítani, és az okozott kárt megtéríteni.
 
Felelős: Kecze István polgármester
            Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
Határidő: 2011. január 15.
 
 
Erről értesül:   
1.         Kecze István polgármester
2.          Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3.          Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztály
4.          Zsemberi István főépítész
5.          Alerion Hungária Energetikai Kft.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe