208/2011. (VIII. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: a „Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című TÁMOP-3.1.7-11/1 kódszámú pályázaton való részvételről

208/2011.(VIII.30.) számú önkormányzati határozat
a „Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című TÁMOP-3.1.7-11/1 kódszámú pályázaton való részvételről
 
 
1.)    Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete támogatja, hogy a fenntartásában működő Városi Óvodai Intézmény, a Kossuth Lajos Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon, valamint a Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium pályázatot nyújtson be a „Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című TÁMOP-3.1.7-11/1 kódszámú pályázati felhívásra.
 
2.)    Képviselő-testület tudomásul veszi, hogy a pályázat 100%-os intenzitású, de előfinanszírozást igényel. Ezért a pályázati programok kidolgozásakor az előfinanszírozási igény tervezésekor úgy kell eljárni, hogy az előfinanszírozás a 2011-es évet ne érintse, tehát azt a 2012. évi költségvetésben kell tervezni.
Felelősök: Ponyokainé Rab Judit, Varga Vincéné és Szabó Tamás igazgatók
Határidő: 2011. szeptember 15.
 
3.)    A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az e határozat mellékletében szereplő, a pályázathoz szükséges, B/3 jelzésű fenntartói nyilatkozatok aláírására.
Felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 2011. szeptember 15.
 
 
Erről értesülnek:
1.      Kecze István polgármester
2.      Gönczi Károly bizottsági elnök
3.      Városi Óvodai Intézmény
4.      Kossuth Lajos Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon
5.      Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium
6.      Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
7.      Polgármesteri Hivatal Pénzügyi osztálya
8.      Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe