120/2012. (III. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: víziközmű-szolgáltatás megszervezése a TRV Zrt.-vel együttműködve

120/2012. (III. 27.) számú önkormányzati határozat
víziközmű-szolgáltatás megszervezése a TRV Zrt.-vel együttműködve
 
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy a Polgármester folytasson további tárgyalásokat a TRV Zrt.-vel az önkormányzati tulajdonában álló víziközmű vagyon üzemeltetésére a következőkre figyelemmel:
1)      A tárgyalásoknak ki kell térni a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvényben foglalt vagyonkezelői jog alapítására, a jogszabályokban meghatározott valamennyi alternatíva figyelembevételével.
2)      Tisztázni kell, hogy az önkormányzat által vállalt kötelezettségek milyen módon vállalhatóak át a Zrt. részéről.
3)      Garanciát kell teremteni a jelenleg foglalkoztatottak munkajogi jogutódlással történő átvételére, a foglalkoztatás hosszútávon (legalább 5 éven át) történő biztosítására.
4)      Az átadott vagyon tekintetében előzetes vagyonértékelést kell végezni.
5)      Kisújszállás város közigazgatási területének egy szervezeti egységként, elkülönített pénzügyi nyilvántartással kell rendelkeznie.
6)      Garanciát kell teremteni arra, hogy a közszolgáltatás díjának tervezetét a Képviselő-testület egyetértő véleménye nélkül ne lehessen benyújtani jóváhagyásra a hatósághoz.
7)      Meg kell vizsgálni a TRV Zrt. és az esetlegesen létrehozandó, több önkormányzat tulajdonában álló víziközmű üzemeltetésre létrehozott gazdasági társaság kölcsönös előnyökön nyugvó együttműködésének lehetőségét.
 
 
Végrehajtásért felelős:          Kecze István polgármester
                                                     Dr. Varga Zsolt jegyző
Határidő:                                    2012. május 15.
 
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Varga Zsolt jegyző
3. TRV Zrt.

« Vissza
Vissza a főmenübe