123/2012. (III. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási régi hulladéklerakási depónia kezelési engedélyének módosításáról

 

123/2012. (III. 27.) számú önkormányzati határozat
a kisújszállási régi hulladéklerakási depónia kezelési engedélyének módosításáról
 
Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a kisújszállási régi hulladéklerakási depónia kezelési engedélyének módosítására szóló előterjesztést megtárgyalta és a kisújszállási 3898, 3899/1 hrsz-ú régi hulladéklerakó rekultivációjának áthalmozással történő kivitelezését támogatja, ezért a rekultivációs engedély módosításához tulajdonosi hozzájárulását megadja, azzal a kikötéssel, hogy
  • a hulladék átdeponálása minimális terepszint-növekedést eredményezhet,
  • a jelenleg működő belvízelvezető rendszer működését fenn kell tartani,
  •  az alapengedélytől eltérő rekultivációs megoldás az önkormányzat számára a kivitelezés során semmiféle kötelezettséget és többletköltséget nem jelenthet.
 
Ez a hozzájárulás a környezetvédelmi hatóság, illetőleg a támogató szervezet hozzájárulásának megszerzése érdekében került kibocsátásra, amennyiben a módosításról a Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás társulási tanácsa döntött.
 
A kivitelezést vezető GEOHIDROTERV Kft. erre vonatkozó - cégszerűen aláírt - garanciát nyújtó nyilatkozatát legkésőbb 2012. március 30-ig köteles megküldeni Kisújszállás Város Önkormányzata részére.
A rekultivációval kapcsolatban kért nyilatkozat beérkezése után felhatalmazza a Polgármestert, hogy a kisújszállási 3898, 3899/1 hrsz-ú régi hulladéklerakó rekultivációjának áthalmozással történő kivitelezését támogató tulajdonosi hozzájárulást aláírja és a GEOHIDROTERV Kft. részére megküldje.
 
Felelős:           Kecze István polgármester
Határidő:        2012. április 5.
 
Erről értesül:
  1. Kecze István Polgármester
  2. Dr. Varga Zsolt Jegyző
  3. GEOHIDROTERV Kft. 1519 Budapest, Pf. 329.
  4. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési- és üzemeltetési Osztálya

 

« Vissza
Vissza a főmenübe