162/2012. (IV. 24.) önkormányzati határozat
Tárgy: komposztáló telep működéséhez szükséges beruházásról

162/2012. (IV. 24.) számú önkormányzati határozat
komposztáló telep működéséhez szükséges beruházásról
 
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. üzemeltetésében álló komposztáló telep jogszabályi előírásoknak való megfelelése érdekében támogatja, hogy a Kft. beruházást hajtson végre. A beruházás költsége nem haladhatja meg a 4.500.000 Ft + ÁFA bekerülési költséget.
 
A Képviselő-testület felkéri a Kft. felügyelőbizottságát, hogy kísérje figyelemmel a beruházás előkészítését és megvalósítását, különös tekintettel a költségtakarékos megoldások alkalmazására.
 
A Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, a jegyzőt, hogy folytasson egyeztetést Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. ügyvezetésével és a Kft. Felügyelőbizottságával a beruházás megkezdése előtt a beruházás tárgyáról és költségeiről.
 
A Képviselő-testület a beruházáshoz szükséges forrás átmeneti biztosítása érdekében 2012. decemberi üléséig felfüggeszti az eszközhasználati díjfizetés kötelezettségét azzal, hogy a megvalósítást követően, de legkésőbb a felfüggesztés időtartamának lejártáig tételes elszámolást, és a beruházás Kft. működésére gyakorolt hatás bemutatását kéri az ügyvezetőtől.
 
Amennyiben az előzőek szerinti forrásbiztosítás nem elégséges, úgy külön döntéssel az önkormányzati környezetvédelmi alapjába terven felül befolyó bevétel terhére kíván forrást biztosítani a komposztáló jogszerű működésének biztosítására.
 
Végrehajtásért felelős:                        Tóth Zoltán ügyvezető igazgató
                                               Dr. Varga Zsolt jegyző
Határidő:                                 2012. május 31. a beruházás megvalósítására
                                               2012. december 18. a pénzügyi elszámolásra
 
 
Erről értesül:
  1. Kecze István polgármester
  2. Tóth Zoltán a VG Kft. ügyvezető igazgatója
  3. Dr. Varga Zsolt jegyző
  4. A VG Kft. Felügyelőbizottsága
  5. a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe