191/2012. (IV. 24.) önkormányzati határozat
Tárgy: az egészségügyi alapellátás átadásáról szóló döntés módosításáról

191/2012. (IV. 24.) számú önkormányzati határozat
az egészségügyi alapellátás átadásáról szóló döntés módosításáról
 
1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az egészségügyi alapellátási szolgáltatások átadásáról és a fizioterápia járóbeteg-szakellátás átadásának határidő-módosításáról szóló 38/2012. (I. 31.) számú önkormányzati határozat 3. pontjából a következő szövegrészeket törli:
- 1 fő napi 6 órás Munka Törvénykönyve hatálya alá tartozó takarítót”
„ , a Munka Törvénykönyve hatálya alá tartozó esetében a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény (továbbiakban Mt.) 85/B. §-a alapján”
 
2. A Kisújszállás Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatalában dolgozó, nyugdíjazását kezdeményező takarító utolsó munkában töltött napjáig a Polgármesteri Hivatal az 1 fő napi 6 órás Munka Törvénykönyve hatálya alá tartozó takarítóval a Kumánia Gyógyfürdő Kft. Kisújszállás, Nyár u. 7. alatti gyermekorvosi rendelő és az Illéssy u. 5. szám alatti védőnői szolgálat telephelyeinek takarítását szolgáltatásként biztosítja. A Polgármesteri Hivatal az e pont szerinti szolgáltatás időtartama alatt az 1 fő napi 6 órás Munka Törvénykönyve hatálya alá tartozó takarító teljes bérköltségét leszámlázza a Kumánai Gyógyfürdő Kft. felé minden tárgyhónapot követő hónapban.
 
3. Az önkormányzat a 38/2012. (I. 31.) számú önkormányzati határozat 1. melléklete szerinti, az önkormányzatnál 1559-3/2012. iktatószámon nyilvántartott, 2012. március 6-án kelt feladat ellátási szerződés e határozat 1. és 2. pontja szerint módosítja. A képviselő-testület a megállapodás elkészítésével és aláírásával megbízza a polgármestert.
Felelős:           Kecze István polgármester
Határidő:       2012. április 30.
 
 
Erről értesül:
1.      Kecze István polgármester
2.      Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője
3.      Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
4.      Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és -üzemeltetési Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe