195/2012. (IV. 24.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Porcsalmi Lajos Sporttelep felújítási pályázatához szükséges tulajdonosi nyilatkozatról

195/2012. (IV. 24.) számú önkormányzati határozat
a Porcsalmi Lajos Sporttelep felújítási pályázatához szükséges tulajdonosi nyilatkozatról
 
1.    Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kisújszállási SE SFP-0665/2012. számú – az önkormányzat és a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. közötti 8319/2010. számú szerződés 12. pontja alapján használt – Porcsalmi Lajos Sporttelep füves labdarúgópályájának felújítására benyújtott pályázatával kapcsolatban a következő nyilatkozatot teszi:
        Kisújszállás Város Önkormányzata a Kisújszállás, Baross G. u. 11. szám alatti, 64. hrsz.-ú Porcsalmi Lajos Sporttelep tulajdonosaként előzetesen írásban hozzájárul ahhoz, hogy a felújított füves labdarúgópálya felújításának üzembe helyezését követő legalább 15 évre – a beruházás üzembe helyezését követő 30 napon belül – a Magyar Állam javára az ingatlan-nyilvántartásba a Kisújszállási SE által igénybe vett adókedvezmény mértékéig jelzálogjog bejegyzéséhez hozzájárul.
        Kisújszállás Város Önkormányzata a Kisújszállás, Baross G. u. 11. szám alatti, 64. hrsz.-ú Porcsalmi Lajos Sporttelep tulajdonosaként nyilatkozik, hogy a Porcsalmi Lajos Sporttelepet a beruházás üzembe helyezését követő legalább 15 évben továbbra is a Kisújszállási SE, vagy jogutódja továbbra is sport célra fogja használni.
 
2.    Az önkormányzat megbízza a polgármestert, hogy az 1. pont szerinti nyilatkozatot tegye meg a pályázat kezelő szerv felé.
 
Felelős:           Kecze István polgármester
Határidő:        2012. május 5.
 
Erről értesülnek:
1.   Kecze István polgármester
2.   Kisújszállási SE
3.   Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és –üzemeltetési Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe