229/2012. (V. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: a közterületek kezeléséről, köztisztasági és karbantartási feladatok ellátásáról szóló közbeszerzési eljárás eredményéről

229/2012. (V. 29.) számú önkormányzati határozat
a közterületek kezeléséről, köztisztasági és karbantartási feladatok ellátásáról szóló közbeszerzési eljárás eredményéről
 
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.
 
 
  1. A Képviselő-testület által a Kbt. 22. § (4) bekezdése alapján felkért bírálóbizottság döntési javaslata (előterjesztés) alapján a Képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes.
  2. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft., mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.
3.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy – az ajánlattételi felhívás, az ajánlattevő ajánlata figyelembe vételével – a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.
 
Felelős:           Kecze István polgármester
Határidő:       2012. június 11.
 
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Varga Zsolt jegyző
3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési- és üzemeltetési Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe