271/2012. (V. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: az ÁNTSZ ellenőrzése alapján szervezett rágcsálóirtásról és illegális hulladék elszállításáról

271/2012. (V. 29.) számú önkormányzati határozat
az ÁNTSZ ellenőrzése alapján szervezett rágcsálóirtásról és illegális hulladék elszállításáról
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elrendeli, hogy az Óvároson történő szervezett rágcsálóirtásba és az illegális hulladék elszállításába az ott élő lakosság is vegyen részt, mely munkát a Kisújszállási Roma Nemzetiségi Önkormányzat vezetőjének szervező munkája is segítse, törekedve arra, hogy az ott élő közösség a rendet megőrizze.
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Óvárosi rágcsálóirtásra beérkezett árajánlatokat értékelte,, a munka elvégzésére a Növényvédő és Kártevőirtó Kft. (6000 Kecskemét, Szolnokihegy 96/b) által adott 200.000.-Ft+ÁFA összesen 254.000.-Ft-os összegű legkedvezőbb árajánlatot elfogadja, a munkát a Kft-től megrendeli.
 
A Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. által az Óvároson található illegális hulladék felszámolására és ártalmatlanítására adott 592.166.-Ft+ÁFA összesen 752.050.-Ft összegű árajánlatot elfogadja, a munkát a Kft-től megrendeli.
 
A Képviselő-testület a munka elvégzéséhez szükséges fedezetet a 2012. évi költségvetésről szóló 10/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete általános tartaléka terhére biztosítja.
 
A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a munkák elvégzéséhez szükséges Vállalkozási szerződést a Növényvédő és Kártevőirtó Kft.-vel, és a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft-vel aláírja.
 
A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv Karcagi, Tiszafüredi Kistérségi Népegészségügyi Intézetével egyeztesse a rágcsálóirtás elrendelésének időpontját.
 
Felelős:           Kecze István polgármester
Határidő:       2012. június 15.
 
Erről értesül:   
1.    Kecze István Polgármester
2.    Dr. Varga Zsolt jegyző
3.    Növényvédő és Kártevőirtó Kft. 6000 Kecskemét, Szolnokihegy 96/b
4.    Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. 5310 Kisújszállás, Kossuth L. u. 74.
5.    Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály
6.    Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály
7.    Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv Karcagi, Tiszafüredi Kistérségi Népegészségügyi Intézete
8.    Roma Nemzetiségi Önkormányzat Kisújszállás

« Vissza
Vissza a főmenübe