265/2012. (V. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: víziközmű szolgáltatás megszervezéséről, a víziközmű szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvénynek való megfelelés érdekében

265/2012. (V. 29.) számú önkormányzati határozat
víziközmű szolgáltatás megszervezéséről, a víziközmű szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvénynek való megfelelés érdekében
 
1.      Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvényben rögzített víziközmű-szolgáltatási feltételek biztosítása, illetőleg teljesíthetősége érdekében egyetért a Duna-Tisza menti Önkormányzati Közmű Üzemeltető Szolgáltató Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (DTH Kft.) létrehozásával.
 
2.      A Képviselő-testület a DTH Kft. társasági szerződését a jelen határozat mellékletét képező tartalommal fogadja el azzal, hogy Kisújszállás Város Önkormányzata törzsbetéte 910 000 Ft készpénz, azaz Kilencszáztízezer Ft, Kisújszállás tulajdonosi közösségének része.
 
3.    A Képviselő-testület a DTH Kft. Kisújszállást megillető tulajdonosi közösségének közös képviseletére Kecze Istvánt, Kisújszállás város polgármesterét hatalmazza fel.
 
4.      A Képviselő-testület felkéri és felhatalmazza a polgármestert a társasági szerződés aláírására, valamint a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvényben rögzített víziközmű-szolgáltatási feltételek teljes körű biztosítása érdekében a további tárgyalások folytatására és a szükséges feladatok megvalósítására.
 
5.      A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy az önkormányzat 2012. évi költségvetésében lévő tartalék terhére gondoskodjon a 2./ pontban meghatározott készpénz törzsbetét DTH Kft. részére történő megfizetéséről a társasági szerződésben rögzítettek szerint.
 
Határidő:       1-4./pont:        azonnal, beszámolásra: 2012. júniusi képviselő-testületi ülés
5./ pont:          cégbírósági bejegyzéshez, azonnal
Felelős:           1-4./ pont:       Kecze István polgármester
5./ pont:          Dr. Varga Zsolt jegyző
 
Erről értesül:
1.        Kecze István polgármester
2.        Dr. Varga Zsolt jegyző
3.        Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési- és üzemeltetési Osztálya
4.        Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe