395/2012. (VIII. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: bizottsági elnökök és bizottsági tagok megválasztására

395/2012. (VIII. 28.) számú önkormányzati határozat
bizottsági elnökök és bizottsági tagok megválasztására
 
1.      A Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete tudomásul veszi, hogy Gönczi Károly, a Művelődési, Oktatási és Ifjúsági bizottság elnöke bizottsági elnöki megbízatásáról 2012. szeptember 1. napjával lemondott, munkáját a bizottság képviselő tagjaként folytatja tovább.
 
2.      A képviselő-testület elismeri és megköszöni Gönczi Károlynak a bizottságban végzett elnöki munkáját.
 
3.      A Képviselő-testület – a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 22. § (1) és 24. § (1) bekezdése alapján – 2012. szeptember 1. napjától a Művelődési, Oktatási és Ifjúsági Bizottság elnökévé Tuka Antal települési képviselőt választja meg.
 
4.      A Képviselő-testület – a 3. pontban foglaltakra tekintettel – Tuka Antal Egészségügyi, Szociális és Sportbizottságban betöltött elnöki megbízatását 2012. szeptember 1. napjától visszavonja, Tuka Antal az Egészségügyi, Szociális és Sportbizottság képviselő tagjaként folytatja munkáját.
 
5.      A képviselő-testület elismeri és megköszöni Tuka Antalnak az Egészségügyi, Szociális és Sportbizottságban végzett elnöki munkáját.
 
6.      A Képviselő-testület az Egészségügyi, Szociális és Sportbizottság elnökévé Molnár Imrét, a bizottság képviselő tagját választja meg.
 
7.      A képviselő-testület a Művelődési, Oktatási és Ifjúsági Bizottság megválasztásáról szóló 282/2010. (X. 12.) számú önkormányzati határozatot a következők szerint módosítja:
7.1.A határozat 1. pontjában – az elnök megjelölését tartalmazó sorban - 2012. szeptember 1. napjától Gönczi Károly helyett Tuka Antal szerepel.
7.2.Ezzel egyidejűleg a határozat 1. pontjában - a képviselő tagok felsorolásánál – Tuka Antal helyett Gönczi Károly kerül megjelölésre.
7.3.A határozat többi része változatlan marad.
 
8.      A képviselő-testület felkéri a Művelődési, Oktatási és Ifjúsági Bizottság elnökét, hogy a bizottság ügyrendjének a határozattal érintett módosítását készítse elő.
Felelős:           Tuka Antal bizottsági elnök
Határidő:       2012. szeptember 30.
 
9.      A képviselő-testület az Egészségügyi, Szociális és Sportbizottság megválasztásáról szóló 283/2010. (X. 12.) számú önkormányzati határozatot a következők szerint módosítja:
9.1.A határozat 1. pontjában – az elnök megjelölését tartalmazó sorban - 2012. szeptember 1. napjától Tuka Antal helyett Molnár Imre szerepel.
9.2.Ezzel egyidejűleg a határozat 1. pontjában - a képviselő tagok felsorolásánál – Molnár Imre helyett Tuka Antal kerül megjelölésre.
9.3.A határozat többi része változatlan marad.
 
10. A képviselő-testület felkéri az Egészségügyi, Szociális és Sportbizottság elnökét, hogy a bizottság ügyrendjének a határozattal érintett módosítását készítse elő.
Felelős:           Tuka Antal bizottsági elnök
Határidő:       2012. szeptember 30.
 
Erről értesül:   
1.      Kecze István Polgármester
2.      Kumánia Gyógyfürdő Kft.
3.      Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
4.      Gönczi Károly települési képviselő
5.      Tuka Antal települési képviselő
6.      Molnár Imre települési képviselő

« Vissza
Vissza a főmenübe