386/2012. (VIII. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: az úszásoktatás elősegítéséről szóló 1. határozati javaslat-változat módosításáról

386/2012. (VIII. 28.) számú önkormányzati határozat
az úszásoktatás elősegítéséről szóló 1. határozati javaslat-változat módosításáról
 
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az úszásoktatás elősegítéséről szóló 1. határozati javaslat-változat 1. pontja végét az alábbi mondattal egészíti ki, így az 1. pont a következőképpen szól:
 
„1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kumánia Gyógyfürdő Kft-n keresztül minden naptári évben az adott naptári év első félévében harmadik évfolyamon tanuló kisújszállási egyházi fenntartású általános iskolások úszásoktatása érdekében évente gyermekenként 20 alkalommal biztosítja az ingyenes belépést a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe, továbbá biztosítja az érintett gyermekek úszásoktatását végző tanárok ingyenes belépését az oktatás időtartamára. A Képviselő-testület az úszásoktatási célú ingyenes belépést a gyógyfürdő építés miatt kimaradt 2011 első félévében harmadik évfolyamon tanulók számára is azonos feltételekkel biztosítja 2012. évben.
A Képviselő-testület kéri, hogy az úszásoktatás végén kerüljön ellenőrzésre, hogy a gyermekek legalább egy úszásnemet elsajátítottak.”
 
Határidő:                   2012. augusztus 28.
Végrehajtásért felelős: Kecze István polgármester
 
Erről értesül:
1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
2. Kecze István polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe