369/2012. (VIII. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: a helyi buszjárat menetrendjének módosítására

369/2012. (VIII. 28.) számú önkormányzati határozat
a helyi buszjárat menetrendjének módosítására
 
A Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Vasvári Óvoda, mint tagintézmény megszűnése következtében más tagóvodába felvett gyermekek és szüleik óvodába történő eljutásának megkönnyítése érdekében úgy dönt, hogy a helyi menetrendszerinti buszközlekedés közszolgáltatójának, az OPTIBUSZ-CITY Közlekedési Kft.-nek a 2012. augusztus 28-án, tárgyban kelt megoldási javaslatát és ajánlatát elfogadja és az OPTIBUSZ-CITY Közlekedési Kft-vel kötött közszolgáltatási megállapodás mellékletét képező menetrendet a jelen határozat melléklete szerint módosítja.
 
A Képviselő-testület az OPTIBUSZ-CITY Közlekedési Kft. ajánlatában meghatározott összeget, 88.750.- Ft-ot támogatási díjként 2012. december 31-ig biztosítja a 2012. évi költségvetés Általános tartaléka terhére.
 
A Képviselő-testület a Vasvári tagóvoda megszűnése miatt a Bocskai és a Sásastó óvodákba járó gyermekek és szüleik óvodába történő eljutásának körülményeit meg kívánja vizsgálni, ezért kéri, hogy a 2012. december havi soron következő képviselő-testületi ülésre készüljön előterjesztés a jelenhatározat alapján felmerülő tapasztalatokról és az OPTIBUSZ-CITY Közlekedési Kft. jelen határozat szerinti szolgáltatásának 2013. évi igénybevételének lehetőségéről.
 
A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a szerződésmódosítást írja alá.
 
 
Felelős:          Kecze István polgármester
Határidő:       2012. augusztus 31. (a szerződésmódosítás aláírására)
                        2012. december havi soron következő ülés (a tapasztalatok összegzéséről szóló előterjesztés elkészítésére)
 
 
Erről értesül:   
1.      Kecze István Polgármester
2.      OPTIBUSZ-CITY Közlekedési Kft.
3.      Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
4.      Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe