374/2012. (VIII. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: működési hitel felvételéről

374/2012. (VIII. 28.) számú önkormányzati határozat
működési hitel felvételéről
 
  1. Kisújszállás Város Önkormányzatának képviselő-testülete a folyószámlahitelének visszafizetésére 273 000 000 Ft működési hitel felvételét határozta el.
 
  1. A hitel kondíciói:
·         A hitel lejárata a szerződéskötéstől számított húsz év,
·         A hitel türelmi ideje: a szerződéskötéstől számított három év,
·         Törlesztés: a türelmi időt követően negyedévente egyenlő részletekben, határidő a negyedév utolsó hónapjának 5. napja.
 
3.      A képviselő-testület kötelezettséget vállal arra, hogy a hitel visszafizetésének időtartama alatt a hitelt és járulékait a költségvetés összeállításakor betervezi és jóváhagyja.
 
4.      A képviselő-testület a hitel- és járulékai visszafizetési kötelezettségeinek biztosítékául a kölcsön és járulékai erejéig az időarányosan képződő helyi adó bevételeit ajánlja fel.
 
5.      A képviselő-testület megbízza a Polgármesteri Hivatalt, hogy az önkormányzat adósságot keletkeztető ügyletéhez történő kormányzati hozzájárulás megadására vonatkozó kérelmet a Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok megyei Igazgatóságához nyújtsa be.
                        Felelős:           Dr. Varga Zsolt jegyző
                        Határidő:       2012. augusztus 31.
 
6.      A képviselő-testület felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy a tárgy szerinti működési hitel felvételére irányuló közbeszerzési eljárás előkészítését a rendelkezésre álló adatok alapján kezdje meg annak érdekében, hogy az 5. pont szerinti kedvező kormányzati döntés esetén haladéktalanul dönteni tudjon az önkormányzat a közbeszerzési eljárás megindításáról.
Felelős:           Dr. Varga Zsolt jegyző
                        Határidő:       A tárgy szerinti közbeszerzési eljárás megindításáig folyamatos
 
Erről értesülnek:
1.      Kecze István polgármester
2.      Dr. Varga Zsolt jegyző
3.   Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe