416/2012. (IX. 12.) önkormányzati határozat
Tárgy: működési hitel felvételére irányuló közbeszerzési eljárás megindításáról

416/2012. (IX. 12.) számú önkormányzati határozat
működési hitel felvételére irányuló közbeszerzési eljárás megindításáról
 
 
1.      Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a működési hitel felvételére irányuló közbeszerzési eljárást jelen határozat mellékletét képező részvételi felhívásnak a Közbeszerzések Tanácsa részére közzététel céljából történő megküldésével megindítja.
 
2.      A részvételi felhívást a Közbeszerzések Tanácsa részére legkésőbb 2012. szeptember 13-ig kell megküldeni.
 
3.      A Képviselő-testület a közbeszerzési eljárásban felmerülő, a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény szerint az eljárás fajtájától függően kötelezően közzéteendő hirdetmények – például tájékoztató az eredményhirdetésről, a szerződés módosításáról, – szerkesztési díjait biztosítja.
 
4.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közbeszerzési eljárásban a szükséges nyilatkozatok, tájékoztatók és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során felmerülő egyéb dokumentumok aláírására.
 
5.      A Képviselő-testület a közbeszerzési eljárásban beérkezett ajánlatok elbírálása, írásbeli szakvélemény és döntési javaslat készítése érdekében a Kbt. 22. § (4) bekezdése alapján eseti Bíráló Bizottságot hoz létre. A Bíráló Bizottság feladatainak ellátására az alábbi személyeket kéri fel az önkormányzat:
-          Dr. Kui Gábor, aljegyző,
-          Bögös Katalin, a Pénzügyi osztály vezetője,
-          Székelyné Zaharán-Lapikás Lilla, városfejlesztési ügyintéző, közbeszerzési referens.
 
6.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a közbeszerzési eljárás eredményessége érdekében az 5. pontban meghatározott személyeken túl további személyeket kérjen fel a Bíráló Bizottság tagjának.
 
7.      A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az ajánlati kötöttség közbeszerzési eljárásban történő beállta esetén intézkedjen a szerződéstervezet és a tárgy szerinti hitelügylet kormányzati engedélyezési eljáráshoz szükséges kérelem illetékes szervhez történő benyújtásáról.
 
Felelős:           Kecze István polgármester
Határidő:         Határozatban foglaltak szerint
 
 
Erről értesülnek:
1.      Kecze István Polgármester
2.      Dr. Varga Zsolt Jegyző
3.      Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
4.      Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe