426/2012. (IX. 25.) önkormányzati határozat
Tárgy: az UH-diagnosztika egészségügyi járóbeteg-szakrendelés ellátására

426/2012. (IX. 25.) számú önkormányzati határozat
az UH-diagnosztika egészségügyi járóbeteg-szakrendelés ellátására

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, mint az egészségügyi közszolgáltatásért felelős szerv, egyben a járóbeteg-szakellátási kapacitások felett rendelkező fenntartó, a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 8. § (1) bekezdése, valamint az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 152. § (3) bekezdése alapján a fenntartásában lévő, szerződés felmondás miatt 2012. november 16-ától ellátatlan 5301 szakmakódú 9 szakorvosi óra teljes körű radiológiai ultrahang diagnosztika R-1 szintű járóbeteg szakellátásra a Kumánia Gyógyfürdő Kft.-vel köt feladat-ellátási szerződést Kisújszállás és Kenderes ellátási területtel, 5310 Kisújszállás, Nagy Imre u. 6/A. telephellyel, és tulajdonosként megbízza a Kft.-t a feladat ellátásával.

Amennyiben a feladat ellátás OEP finanszírozás keretében kapott bevételei nem fedezik a kiadásait, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. erről tájékoztatja a képviselő-testületet, amely alapján a testület biztosítja a forráskülönbözetet.

A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy készítesse el és írja alá az egészségügyi ellátórendszer fejlesztéséről szóló 2006. évi CXXXII. törvénynek megfelelő tartalmú megállapodást a Kumánia Gyógyfürdő Kft.-vel az ultrahang diagnosztika járóbeteg szakellátás ellátására és a pénzügyi támogatás biztosítására 2012. december 1-jei, vagy későbbi hatállyal. Amennyiben az eljárás során a Kumánia Gyógyfürdő Kft. általi feladatellátás kezdő napját módosítani szükséges, a módosításokra is felhatalmazza a képviselő-testület a polgármestert.
Felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 2012. október 5.

Erről értesül:
1. Kecze István Polgármester
2. Kumánia Gyógyfürdő Kft.
3. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és -Üzemeltetési Osztálya
 

« Vissza
Vissza a főmenübe