429/2012. (IX. 25.) önkormányzati határozat
Tárgy: a víziközmű szolgáltatás átszervezéséből adódó feladatokról

429/2012. (IX. 25.) számú önkormányzati határozat
a víziközmű szolgáltatás átszervezéséből adódó feladatokról

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a víziközmű-szolgáltatási feltételek biztosítása és teljesíthetősége érdekében folytasson tárgyalásokat a rendszerfüggetlen víziközmű elemek bérbeadására vonatkozó megállapodás megkötéséről és a tőkeleszállításról.

2. A képviselő-testület a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény végrehajtási rendeletének megismerését követően dönt arról, hogy a belvíz-, hó- és síkosságmentesítési feladatokat 2013. január 1-jétől a Kisújszállási Vízmű Kft.-vel vagy a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.-vel láttatja el. A döntéstől függően az önkormányzat a Kisújszállási Vízmű Kft.-vel 2013. február 28-ai lejárattal kötött hó- és síkosságmentesítési szerződést felülvizsgálja.

3. A 2. pont szerinti két döntési lehetőség ismeretében kéri a képviselő-testület a Kisújszállási Vízmű Kft.-t, hogy tegyen javaslatot a rendszerfüggetlen víziközmű elemek és a belvízvédelmi, hó- és síkosságmentesítési feladatok ellátására szolgáló vagyonelemek közötti átcsoportosításokra.

Felelős: Kecze István polgármester
Dr. Varga Zsolt jegyző
Határidő: 2012. november 27.


Erről értesülnek:
1. Kecze István polgármester
2. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és -Üzemeltetési Osztály
 

« Vissza
Vissza a főmenübe