467/2012. (X. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: a bel- és csapadékvíz-elvezetés, hó- és síkosság-mentesítés szolgáltatások megszervezéséről

467/2012. (X. 30.) számú önkormányzati határozat
a bel- és csapadékvíz-elvezetés, hó- és síkosság-mentesítés szolgáltatások megszervezéséről


1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a bel- és csapadékvíz-elvezetéssel összefüggő feladatokat 2013. január 1. napjától a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.-vel kívánja ellátni.
A 2012. novemberi soros ülésre készüljön előterjesztés a bel- és csapadékvíz-elvezető rendszer Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. részére történő vagyonkezelésbe adásáról és az ehhez szükséges feltételek kidolgozásáról.
Határidő: 2012. november 27.
Felelős: Kecze István polgármester és Tóth Zoltán ügyvezető igazgató

2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a Kisújszállási Vízmű Kft.-vel a bel- és csapadékvíz-elvezetéssel összefüggő üzemeltetési szerződést 2012. december 31. napjával mondja föl.
Határidő: 2012. november 27.
Felelős: Kecze István polgármester

3. A Képviselő-testület a hó- és síkosság-mentesítéssel összefüggő feladatok szezonban történő ellátása érdekében felkéri a polgármestert, hogy az önkormányzati beszerzések szabályozásáról szóló 1/2008. (I. 30.) önkormányzati rendelet szabályainak megfelelően a beszerzési eljárást folytassa le. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a beszerzési eljárás eredményét, a feladat ellátásához szükséges tárgyi eszközök és humánerőforrás biztosításáról és esetleges átadásáról szóló előterjesztést terjessze a Képviselő-testület elé.
Határidő: 2012. november 27.
Felelős: Kecze István polgármester

4. Az önkormányzat megbízza a Kisújszállási Vízmű Kft. ügyvezetőjét, hogy a belvízelvezetés szakfeladatot ellátó három munkavállalójának leltárfelelősségébe tartozó kis értékű eszközökről és készletekről 2012. december 31. napjával készítsen leltárt.
Határidő: 2012. november 20.
Felelős: Zsótér László ügyvezető igazgató

5. A Képviselő-testület utasítja a Kisújszállási Vízmű Kft.-t, hogy a víziközmű szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX törvény 12. § (1) bekezdés szerinti vagyonértékelést, valamint e törvény 2014. január 1-jén hatályba lépő 11. § (1) bekezdés szerinti gördülő fejlesztési tervet – amely felújítási és pótlási tervből, valamint beruházási tervből áll – saját költségén történő elkészítéséről gondoskodjon.
Felelős: Zsótér László ügyvezető igazgató
Határidő: 2012. december 31.


Erről értesül:
1. Kecze István Polgármester
2. Kisújszállási Vízmű Kft.
3. Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.
4. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
5. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és –Üzemeltetési Osztály
 

« Vissza
Vissza a főmenübe