470/2012. (X. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási szociális és gyermekjóléti intézmények átadásáról szóló megállapodás módosítására

470/2012. (X. 30.) számú önkormányzati határozat
a kisújszállási szociális és gyermekjóléti intézmények átadásáról szóló megállapodás módosítására

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsával fennálló 5571/2008. számú, 2008. január 10-ei keltezésű szociális és gyermekjóléti intézmények átadásáról szóló megállapodását a határozat 1. mellékletét képező megállapodással módosítja, a Kisújszállási Térségi Szociális Otthon és Alapszolgáltatási Központ szociális alapellátásainak és a gyermekjóléti szolgáltatásnak a fejlesztéséről szóló 243/2011. (X. 5.) számú önkormányzati határozat 3. pontjának megfelelően.

A megállapodás módosítása alapján Kisújszállás Város Önkormányzata 2012. október 31-én ingyenes használatra átadja a Kisújszállás, Vásár u. 3. szám alatti 2205/2 hrsz.-ú ingatlant a Kisújszállási Térségi Szociális Otthon és Alapszolgáltatási Központ részére, hogy ott szociális étkeztetés céljára 150 adagos melegítőkonyhát alakítson ki a Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás.

A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a melléklet szerinti megállapodás aláírására, és megbízza az ingatlan átadásával, melynek jelenlegi vagyonkezelője a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.

Határidő: 2012. október 31.
Felelős: Kecze István polgármester


Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás
3. Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.
4. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztálya
5. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
 

« Vissza
Vissza a főmenübe