509/2012. (XI. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: Kisújszállás város településrendezési terv, új gazdasági terület kijelölésére irányuló módosításának megindításáról

509/2012. (XI. 27.) számú önkormányzati határozat
Kisújszállás város településrendezési terv, új gazdasági terület kijelölésére irányuló módosításának megindításáról
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja Kisújszállás város településrendezési tervének módosítására irányuló településrendezési folyamat megindítását, ennek során a 4119 hrsz-ú földterület „Mk-1” (mezőgazdasági- kertes) övezetből „Gksz-2” (kereskedelmi- szolgáltató gazdasági) övezetbe történő átsorolását.
 
A területen a gazdasági tevékenységek közül csak olyanok folytathatóak, melyek a környezetre jelentős hatást nem gyakorolnak. Elengedhetetlen, hogy a csatlakozó temető területe mellett olyan védelmi zóna kerüljön kialakításra, ami biztosítani tudja a temető (kegyeleti park) zavartalanságát. A városba bevezető út menti településképi megjelenés érdekében megfelelő övezeti szabályok is kerüljenek bevezetése.
 
A településrendezési tervmódosítással járó költségeket, és az átminősítésből adódó egyéb (közműfejlesztési, útépítési) költségeket a kezdeményező vállalkozó viseli.
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megbízza a polgármestert, hogy beszerzési eljárás keretében válassza ki a településtervezőt, valamint felhatalmazza a polgármestert - a településtervező irodával és a kezdeményező vállalkozóval - a tervmódosításra irányuló folyamat megindításával kapcsolatos szerződések megkötésére.
 
Felelős:                     Kecze István polgármester
Határidő:                 2013. augusztus 31.
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 4119 hrsz-ú ingatlan vonatkozásában az ivóvíz és szennyvíz közszolgáltatásra kötött üzemeltetési, bérleti jogviszonyból származó bevételből tervezi megvalósítani az ivóvíz- és szennyvíz ellátás kiépítését.
      
       Felelős:                     Kecze István polgármester
       Határidő:                   Fejlesztési terv elkésztésének határideje
 
Erről értesül:   
1.      Kecze István polgármester
2.      Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
3.      Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és –Üzemeltetési Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe