556/2012. (XII. 18.) önkormányzati határozat
Tárgy: a helyi autóbusszal végzett személyszállítási közlekedési szolgáltató kiválasztására irányuló nyilvános pályázati eljárás megindítására

 

556/2012. (XII. 18.) számú önkormányzati határozat
a helyi autóbusszal végzett személyszállítási közlekedési szolgáltató kiválasztására irányuló nyilvános pályázati eljárás megindítására
 
1.      Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi személyszállítási közszolgáltató kiválasztására a személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény (a továbbiakban: törvény) alapján nyilvános pályázati eljárást folytat le és a jelen határozat mellékletét képező pályázati felhívást elfogadja.
2.      A törvény előírásainak megfelelően pályázati dokumentációt kell készíteni, amelyben meg kell jelölni a vonatkozó jogszabályban meghatározott tartalmi elemeket.
3.      A mellékletben szereplő pályázati felhívást az alábbi sajtótermékekben kell közzétenni legkésőbb 2013. január 10-ig:
-         2 országos napilag,
-         Hivatalos Értesítő (Magyar Közlöny melléklete)
-         Kisbíró.
 
4.      A 3. pontban foglaltak teljesítése érdekében árajánlatot kell kérni 3 országos napilaptól, a Magyar Hírlaptól, a Magyar Nemzettől és a Népszabadságtól. A pályázati felhívást a két legalacsonyabb ajánlatot adó lapban kell közzétenni.
5.      A pályázati felhívás közzétételéhez szükséges díjakat a Képviselő-testület 2013. évi költségvetése terhére biztosítja.
6.      A közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény 254. § (2) bekezdésének megfelelően a tárgy szerinti pályázati eljárás megindításáról a Közbeszerzések Tanácsát 2013. január 10-ig írásban értesíteni kell.
 
7.      A képviselő-testület kéri, hogy a pályázati kiírásban szerepeljen az, hogy a szolgáltatónak a Vasvári Óvodából átkerülő gyermekeknek és kísérőiknek a térítésmentes szolgáltatás igénybevételét biztosítani kell.
 
Határidő:        2013. január 10.
Felelős:          Dr. Varga Zsolt jegyző
 
Erről értesül:
1.         Kecze István polgármester
2.         Dr. Varga Zsolt jegyző
3.         Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály
4.         Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe