2/2015. (I. 29.) Képviselő-testületi rendelet
Tárgy: a köztisztviselőket megillető juttatásokról
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 226. § (7) bekezdésében és 237. §-ában kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva, a rendelet 1. §-a vonatkozásában Kisújszállás Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 28/2014. (X. 21.) önkormányzati rendelet 19. § g) pontjában meghatározott véleményező jogkörében eljáró Kisújszállás Város Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi és Jogi Bizottsága véleményének kikérésével a következőket rendeli el:
 
1. § Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (a továbbiakban: képviselő-testület) a Kisújszállási Polgármesteri Hivatalban foglalkoztatott köztisztviselők részére visszatérítendő, és vissza nem térítendő támogatást biztosít a következők szerint:
a) albérleti díj hozzájárulás,
b) családalapítási támogatás,
c) szociális támogatás,
d) illetményelőleg,
e) tanulmányi ösztöndíj, képzési, továbbképzési, nyelvtanulási támogatás.
 
2. § A képviselő-testület a fizetési számlához kapcsolódóan a köztisztviselők részére havonta a központi költségvetésről szóló törvényben meghatározott mértékű bankszámla-hozzájárulást ad.
 
3. § Ez a rendelet 2015. január 30-án lép hatályba.
 
4. § A rendelet hatálybalépésével egyidejűleg hatályát veszti a polgármesteri hivatalban foglalkoztatott köztisztviselőket megillető szociális, jóléti és egészségügyi juttatásokról, valamint szociális és kegyeleti támogatásokról szóló 38/2001. (XII. 14.) önkormányzati rendelet, és a dolgozók lakáscélú munkáltatói támogatásának odaítéléséről szóló 13/2001. (III. 30.) önkormányzati rendelet.
 
 
 
Kecze István
Dr. Varga Zsolt
polgármester
jegyző
 
 
A rendeletet kihirdettem:
Kisújszállás, 2015. január 29.
 
 
 
 
 
Dr. Varga Zsolt
jegyző

« Vissza
Vissza a főmenübe