14/2015. (I. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a 2014. évi belvízrendezési munkáinak elvégzéséről szóló tájékoztatóra, és a 2015. évben tervezett, a belvízelvezető rendszert érintő munkákra
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft. 2014. évi belvízrendezési munkáinak elvégzéséről szóló tájékoztatóját és a 2015. évi belvíz elvezető rendszer üzemeltetésére benyújtott tervét.
 
A képviselő-testület a Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft.-vel 2012. december 31-én a belvízelvezető rendszer vagyonkezelésére kötött szerződés 5.4 pontja alapján a 2015. évi fenntartási, karbantartási és ellenőrzési feladatok ellátására 18 665 000 Ft általános forgalmi adót nem tartalmazó díjjal 2015. január 1-jétől hatályos megállapodást köt az önkormányzat 2015. évi költségvetésének terhére. A megállapodás a 2015. évi fenntartási, karbantartási és ellenőrzési feladatok ellátásának díján felül az előre nem tervezhető problémák, hibák megoldására általános forgalmi adót nem tartalmazó 2 500 000 Ft keretet biztosít. A képviselő-testület a megállapodás megkötésével megbízza a polgármestert.

Végrehajtásért felelős:         
Kecze István polgármester
Határidő:                                    2015. február 15.
 
 Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megbízza a polgármestert, hogy a déli, délkeleti belvízöblözetek garanciális hibái közül az életveszélyes hibák elhárítása érdekében keresse meg a kivitelezést végző konzorcium egyéni vállalkozó tagját. A megkeresés eredménytelensége esetén a képviselő-testület megbízza a polgármestert, hogy az általános forgalmi adót nem tartalmazó 842 061 Ft értékben rendelje meg a déli, délkeleti belvízöblözetek életveszélyes garanciális hibáinak kijavítását a Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft.-től.

Végrehajtásért felelős:         
Kecze István polgármester
Határidő:                                    2015. április 30.
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, hogy a hivatal illetékes osztályával és műszaki ellenőrével egyeztetve tegyen javaslatot a februári képviselő-testületi ülésen arra, milyen munkálatokat, milyen prioritási sorrendben végeztessen el az önkormányzat a felmért felújítási, karbantartási és beruházási feladatok közül az önkormányzat 2015. évi költségvetésében e célra rendelkezésre álló általános forgalmi adót nem tartalmazó 7 000 874 Ft keret terhére, megjelölve, hogy melyek érintik a déli, délkeleti belvíz öblözet garanciális hibalistáját.

Végrehajtásért felelős:         
Tóth Zoltán ügyvezető
Határidő:                                    2015. február 13.
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a kisújszállási XXI. és XXIX. belvízelvezető csatorna üzemeltetőjét, a Nagykunsági Vízgazdálkodási Társulatot, hogy a két csatorna takarításának (iszapolás, növénymentesítés) ütemezését tervezze meg, és mihamarabb járjon el a két csatorna rendbetételében.
 
Végrehajtásért felelős:          Kecze István polgármester
Határidő:                                    2015. február 13.
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft.
3. Dr. Varga Zsolt jegyző
4. Pénzügyi Osztály
5. Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály
 
« Vissza
Vissza a főmenübe