50/2015. (II. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a „Vigadó Kulturális Központ bútortermékeinek beszerzése” tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapításáról
1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megállapítja, hogy a tárgy szerinti közbeszerzési eljárásban egy ajánlattevő nyújtott be ajánlatot.

2. A Képviselő-testület által a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 22. § (4) bekezdése alapján felkért bírálóbizottság döntési javaslata (előterjesztés) alapján a Képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes.

3. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a Kunfa Termelő és Kereskedő Kft., mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és meghatározott értékelési módszer szerint a cég kérte a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást.

4. A Képviselő-testület a nyertes ajánlattevő ajánlatában szereplő vállalkozói díjat, mely
16 885 000 HUF áfa nélküli összeg,
az önkormányzat 2015. évi költségvetésének terhére biztosítja.

5. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy – az ajánlattételi felhívás, az ajánlattevő ajánlata figyelembe vételével – a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési szolgáltatói szerződést kösse meg.

6. A Képviselő-testület a közbeszerzési eljárásban felmerülő, a Kbt. szerint az eljárás fajtájától függően kötelezően közzéteendő szerkesztési díjainak fedezetét biztosítja az önkormányzat 2015. évi költségvetése terhére.
 
Végrehajtásért felelős:      Kecze István polgármester
Határidő:                               2015. március 15.
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Varga Zsolt jegyző
3. Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály
4. Pénzügyi Osztály

« Vissza
Vissza a főmenübe