160/2015. (VI. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a villamos energia szolgáltatójának kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás megindításáról
1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megbízza a Sourcing Kft-t az önkormányzat és intézményei 2016. január 1 – 2017. december 31. közötti időszakra történő villamos energia szolgáltatójának kiválasztásához szükséges közbeszerzési eljárás lebonyolításával.
 
2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az 1. pontban meghatározott szervezettel a megbízási szerződés aláírására az alábbi feltételekkel:
- a megbízási szerződés alapja csak úgynevezett megtakarítás-alapú konstrukció lehet, erre tekintettel,
- a felek nem köthetnek ki konkrét megbízási díjat sem a közbeszerzési eljárások lebonyolítására, sem a versenyeljárásokkal összefüggő egyéb felmerülő költségek finanszírozására;
- a lebonyolító szervezet csak a tényleges megtakarítás– általános forgalmi adó nélkül számított - maximum 25 %-ának megfelelő összegű megbízási díjra (havi számlázással a villamos energia számlán szereplő adatok alapján) jogosult,
- a közbeszerzési eljárás esetleges eredménytelensége esetén, illetőleg amennyiben az villamos energia szolgáltatásra irányuló szerződés bármilyen okból kifolyólag nem kerül megkötésre a versenyeljárás nyertes ajánlattevőjével, a lebonyolító szervezet semmilyen díjazásra nem tarthat igény.
 
3. A Képviselő-testülete elhatározza, hogy szindikátusi szerződéssel csatlakozik az Isaszeg Város Önkormányzata, mint gesztor által vezetett csoportos villamos energia beszerzési közösséghez.
 
4. A Képviselő-testület jelen határozattal dönt a villamos energia beszerzés szolgáltatási szerződésének megkötésére irányuló közbeszerzési eljárás 2015. augusztus 31-ig történő megindításáról.
 
5. A Képviselő-testület megbízza a polgármestert a szükséges nyilatkozatok és megállapodások aláírására.
 
Végrehajtásért felelős:     Kecze István polgármester
Határidő:                               2015. augusztus 31.
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Varga Zsolt jegyző
3. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály
4. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály
5. Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft.
6. Kisújszállási Művelődési Központ és Könyvtár
7. Sourcing Kft.

« Vissza
Vissza a főmenübe