161/2015. (VI. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a telefonközpont ingatlan könyvtárrá alakítása tárgyú pályázathoz szükséges osztott ingatlanhasználatról
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyar Telekom Nyrt. által tett, a kisújszállási ingatlan-nyilvántartásban 2179/6 hrsz.-ú, „telefonközpont” megnevezésű ingatlan használatára vonatkozó ajánlatot elfogadja és megbízza a polgármestert, hogy a tárgyalásokat lefolytatva kössön megállapodást a telefonközpont osztott használatára a következő feltételekkel:
 
- Az osztott ingatlanhasználatról szóló megállapodás az önkormányzat 2179/6 hrsz.-re vonatkozó, sikeres könyvtár-kialakítási pályázatának támogató okirata, vagy támogatási szerződése kézhezvételével lép hatályba.
- Az önkormányzat 2179/6 hrsz.-re vonatkozó könyvtár kialakítási pályázatának nyertessége esetén vállalja a teljes épület, - beleértve a Magyar Telekom Nyrt. által használt részt is - nyílászáróinak cseréit, a teljes épület hőszigetelését, a szükséges terület leválasztásokat, a telefonközpont elbontásra kerülő vizesblokkja helyett új, kizárólag a Magyar Telekom Nyrt. által használt vizesblokk kialakítását, továbbá a teljes gépészeti rendszer szétválasztását, közmű leválasztásokat, a telefonközponton belüli tűzvédelmi és beléptetési rendszerek teljes kiépítését és egyéb a teljes épületre vonatkozó, átalakítás utáni jogerős használatba vételi engedély megszerzéséhez elengedhetetlen munkálatokat. A pályázat elutasítása esetén a tulajdonos önkormányzat az ingatlan felújítását saját költségén nem vállalja.
- Amennyiben az önkormányzat 2179/6 hrsz.-re vonatkozó könyvtár kialakítása pályázata nyer, a jogerős használatbavételi engedély alapján az újonnan kialakított épületre társasház alapítható. Amennyiben a pályázatban, támogatási okiratban/szerződésben meghatározott feltételek lehetővé teszik, a jogerős használatba vételi határozat kézhezvételét követően alapítható társasház. Amennyiben a pályázatban, támogatási okiratban/szerződésben meghatározott feltételek nem teszik lehetővé, a társasház a projekt fenntartási időszakát követően alapítható. A társasházi alapító okiratban meghatározott külön és közös használatú helyiségek alapján a Magyar Telekom Nyrt. által használt helyiségekre a használati jog bejegyzése megtörténne a társasház bejegyzéssel együtt az önkormányzat költségére.   
 
Végrehajtásért felelős:      Kecze István polgármester
Határidő:                               2015. szeptember 30.
 
Erről értesül:              
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Varga Zsolt jegyző
3. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és üzemeltetési Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe