196/2015. (VIII. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a nyugati temetőben kegyeleti hely létesítéséről
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kisújszállási Református Egyházközség (a továbbiakban: Egyházközség), mint temetőtulajdonos hozzájárulása esetén a nyugati temetőbe tervezett kegyeleti helyet a temető aszfaltozott útjának torkolatában található urnafal mögötti területen, a határozat mellékletét képező helyszínrajz szerinti helyszínen valósítja meg.
 
A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az ajánlattevővel folytasson tárgyalásokat. A tárgyalás során figyelembe kell venni, hogy a 2015. évben a keleti és a nyugati temetőben létesítendő kegyeleti helyekre a 2015. évi költségvetési rendeletben előirányzott 30 000 000 Ft-ot nem haladhatja meg a két kegyeleti hely megvalósítására vonatkozó szerződések összege.
 
A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a tulajdonos Egyházközség jóváhagyó tulajdonosi hozzájárulásának kézhezvételét és a kivitelezővel folytatott tárgyalások eredményes befejezését követően intézkedjen a kegyeleti hely építési engedélyezési eljárásának megindításáról.
 
A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a határozatban foglalt feltételek megvalósulása esetén a vállalkozási szerződéseket írja alá a nyertes ajánlattevővel.
 
Végrehajtásért felelős:      Kecze István polgármester és Dr. Varga Zsolt jegyző
Határidő:                               Az engedélyezési eljárás megindítása és a vállalkozási szerződések aláírása vonatkozásában a tulajdonosi hozzájárulás        kézhezvételét követően
  
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Varga Zsolt jegyző
3. Szilágyi Gábor Miklós elnöklelkész
4. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály
5. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály

« Vissza
Vissza a főmenübe