228/2015. (IX. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: az új óvoda-bölcsőde épület helyéről és üzemeltetéséről
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megbízza a polgármestert, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program hamarosan megjelenő pályázataira benyújtandó új óvoda és bölcsőde építése projekttel kapcsolatban folytasson tárgyalásokat a pályázat által nem fedezett kiadások támogatásáról.
 
Végrehajtásért felelős:     Kecze István polgármester
Határidő:                               2015. november 30.
 
A képviselő-testület az új óvoda-bölcsőde helyeként a Piac utca – Kossuth Lajos utca sarkán lévő beépítetlen területet jelöli meg és megbízza a polgármester és a jegyzőt a település rendezési terv módosításának előkészítésével az önkormányzat 2015. évi költségvetésének Építés és településfejlesztés előirányzat terhére, továbbá a 2173/1 hrsz.-ú kisajátítási eljárás előkészítésével. Továbbá megbízza a 2175/1, 2175/3 és 2175/4 hrsz.-ú ingatlanok megvásárlásának előkészítésével.
 
Végrehajtásért felelős:      Kecze István polgármester és dr. Varga Zsolt jegyző
Határidő:                               2015. december 17.
 
A képviselő-testület - arra az esetre, ha a kisajátítási eljárás nem bonyolítható le a pályázat benyújtásához igazodó határidőre -, az új óvoda-bölcsőde alternatív helyeként a Bocskai Óvodát és a mellette megvásárolt ingatlanokat jelöli meg és megbízza a polgármester és a jegyzőt az érintett ingatlanok telekösszevonásával az önkormányzat 2015. évi költségvetésének Építés és településfejlesztés előirányzat terhére. Amennyiben a telekösszevonás feltétele a megvásárolt lakóépület (Bocskai ház) lebontása, arról előterjesztés készítését kéri a képviselő-testület.
 
Végrehajtásért felelős:     Kecze István polgármester és dr. Varga Zsolt jegyző
Határidő:                               2016. március 31.
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester,
2. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály
3. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály
« Vissza
Vissza a főmenübe