247/2015. (X. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a 2015/2016. évi hó- és síkosságmentesítési feladatok ellátásáról
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat 2015. és 2016. évi költségvetésének terhére a 2015. év végi és 2016. év eleji hó- és síkosságmentesítési feladatok elvégzésével, a cég ajánlatát elfogadva, a Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft.-t bízza meg.
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft.-vel történő, hó- és síkosságmentesítési feladatok ellátásáról szóló vállalkozási szerződés megkötésére Kisújszállás város belterületén a szilárd burkolatú utak és közterületek (parkok, terek, játszóterek, parkolók stb.) hótól való megtisztítása és síkosság elleni védelme vonatkozásában, kivéve az állami kezelésű utakat.
 
A Képviselő-testület kéri a megállapodásban rögzíteni, hogy a Kisújszállási Polgármesteri Hivatal kezelésében lévő, üresen álló ingatlanok és telkek előtti járdaszakaszok hó- és síkosságmentesítési feladatának irányításában a Vállalkozó közreműködik, tekintve, hogy azok végrehajtása részben a közmunkaprogram keretében történik.
 
Végrehajtásért felelős:     Kecze István polgármester
Határidő:                               2015. december 15.
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és -Üzemeltetési Osztálya
3. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
« Vissza
Vissza a főmenübe