53/2020. (II. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a Kisújszállás, Széchenyi u. 4. szám alatt tervezett játékcsarnok építésről
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megállapítja, hogy az 5310 Kisújszállás, Széchenyi u. 4. szám alatt társasági adó támogatásból tervezett, 2016-ban a Kisújszállási SE által benyújtott pályázat megvalósítása meghiúsult az alábbi okok miatt:
- A Kisújszállási Református Egyházközség nyertes pályázata szerinti, önkormányzat részére átadott általános iskola fejlesztési tervek miatt a játékcsarnok a beépítési előírások miatt nem fér el és a beépíthetőségi arány növelésére a hatályos jogszabályok alapján nincs lehetőség.
- A társasági adó támogatás (TAO) meghosszabbítási lehetőség egyelőre megszűnt, így az 5310 Kisújszállás, Széchenyi u. 4. szám alatt helyszínre nincs forrásgyűjtési lehetőség.
- Az 5310 Kisújszállás, Széchenyi u. 4. szám alatti helyszín és az 5310 Kisújszállás, Arany János és Illéssy utcák sarka helyszín előnyeit és hátrányait megvizsgálva ez utóbbi helyszín a kedvezőbb sportcsarnok építésére.
Az önkormányzat amennyiben a modern kisvárosok program keretében lehetőséget kap sportcsarnok építésére az előnyök és hátrányok mérlegelése alapján a Kumánia Gyógyfürdő épülettömbjében kívánja azt megvalósítani.
 
Végrehajtásért felelős: dr. Varga Zsolt jegyző
Határidő: 2020. február 27.
Hivatali felelős: dr. Varga Zsolt jegyző
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Varga Zsolt jegyző
3. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály
4. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály
5. Kumánia Gyógyfürdő Kft.
6. Kisújszállási Református Egyházközség
7. Kisújszállási SE
8. Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola és Óvoda

« Vissza
Vissza a főmenübe