72/2020. (VI. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a Széchenyi István utca, Mészáros utca- Széchenyi úti óvoda közötti szakasz előkert szabályozásának módosítása miatt szükségessé váló településrendezési eszközök módosításának elindításáról
Kisújszállás város önkormányzatának képviselő-testülete az e határozatában megfogalmazott feltételek teljesülése esetén támogatja hogy A Hész. 7. sz. „Előkertek szabályozása” c. mellékletének Mészáros utca és a Széchenyi utca 9. szám alatti óvoda közötti utcaszakaszra vonatkozó szabályozás, a jelenleg meghatározott előkert nélküli (utcavonalon álló) épület elhelyezésről, a Mészáros utca szomszédos (keleti oldalával megegyező) „Választható” szabályozásra módosuljon.
Az itt tervezett új, vagy módosuló beépítésnek igazodnia kell a településképi értékekhez, szigorúan tartva a Településképi rendeletben meghatározott szabályokat és a Településképi arculati kézikönyvben szereplő ajánlásokat. Ha szükséges, a Településképi rendelet vonatkozó részének ellenőrzése és kiegészítése/ módosítása is történjen meg.
 
A szabályozási terv és helyi építési szabályzat kezdeményezett módosításának feltétele, hogy a kezdeményezők a módosítással járó valamennyi költség viselését is tartalmazó, megállapodást kössön az önkormányzattal.
 
Végrehajtásért felelős: Kecze István polgármester
Határidő:                           2020. szeptember 30.
Hivatali felelős:                Dr. Szél András aljegyző
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Pénzes Tímea jegyző
3. Városfejlesztési és -Üzemeltetési osztály
4. Zsemberi István városi főépítész
5. beruházó

« Vissza
Vissza a főmenübe