71/2020. (VI. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: kisteljesítményű naperőmű (Napelempark) létesítése miatt szükségessé váló településrendezési eszközök módosításának elindításáról
Kisújszállás város önkormányzatának képviselő-testülete az e határozatában megfogalmazott feltételek teljesülése esetén támogatja hogy a A 3917/11 Hrsz-ú, hatályos Településrendezési eszközökben „Mgy-1” övezetbe sorolt földterület északi részén, az AFTOAGRO Kft. Kisújszállás kórház u. 1/a. valamint Farkas Kálmán Károly által kezdeményezett, napelempark különleges övezete kerüljön kijelölésre. A terület megközelítése a tulajdonukból lehatárolt magán úton történjen. Az országos mellékút mentén elhelyezkedő, több ingatlan megközelítését is szolgáló 3917/5 Hrsz-ú ingatlan valódi funkciója út, és a hatályos szabályozási terv szerinti közlekedési célú övezet maradjon. A településszerkezeti terv és a szabályozási terv ennek megfelelően módosuljon.
A szabályozási terv és helyi építési szabályzat kezdeményezett módosításának feltétele, hogy a kezdeményezők a módosítással járó valamennyi költség viselését is tartalmazó, megállapodást kössön az önkormányzattal.
 
Végrehajtásért felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 2020. szeptember 30.
Hivatali felelős: Dr. Szél András aljegyző
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Pénzes Tímea jegyző
3. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és -Üzemeltetési osztály
4. Zsemberi István városi főépítész
5. beruházó

« Vissza
Vissza a főmenübe