118/2020. (VIII. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Kisújszállás víziközműveinek a 2021-2035. időszakra vonatkozó gördülő fejlesztési tervének elfogadásáról
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kisújszállás város víziközműveinek tekintetében összeállított 2021-2035. évi időszakra kiterjedő gördülő fejlesztési terv beruházási tervrészét a határozat 1. melléklete szerint elfogadja.
 
A képviselő-testület a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.-t által véleményezésre átadott a határozat 2. melléklete szerinti Kisújszállás város víziközműveinek tekintetében összeállított 2021-2035. évi időszakra kiterjedő gördülő fejlesztési terv felújítási és pótlási tervrészében foglaltakkal egyetért.
 
A Képviselő-testület megbízza a polgármestert, hogy a határozat 1. mellékletében mellékleteként elfogadott terv a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére történő benyújtásról gondoskodjon.
 
A Képviselő-testület a gördülő fejlesztési terv jóváhagyásának eljárási díját, továbbá a TRV Zrt.-n keresztül fizetendő szakhatósági díjakat a víziközmű szolgáltató által fizetett 2020. évi bérleti díj terhére biztosítja.
 
A Képviselő-testület megbízza a polgármestert, hogy értesítse a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.-t a Képviselő-testület döntéséről.
 
Végrehajtásért felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 2020. szeptember 30.
Hivatali felelős: Sebestyén Krisztina városüzemeltetési ügyintéző
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Szél András aljegyző
3. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és üzemeltetési Osztálya
4. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
5. Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

« Vissza
Vissza a főmenübe