158/2020. (IX. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: módosító javaslatról a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2021. évi fordulójához való csatlakozásról szóló előterjesztéshez és annak határozati javaslatához
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2021. évi fordulójához való csatlakozásrólszóló előterjesztésben törli a 3. bekezdés utolsó mondatát.
 
A Képviselő-testület törli a határozati javaslat 2.) pontjának második bekezdését, „A pályázati elbírálás” g) pontjára vonatkozóan. Ezzel összhangban törli a határozati javaslat 1. és 2. mellékletében az 5.) fejezet g) pontját.
 
A Képviselő-testület felkéri az előterjesztőt, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2021. évi fordulójához való csatlakozásról szóló előterjesztésben, valamint a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat Elbírálási Szabályzatának felülvizsgálatára vonatkozó Humán Erőforrás Bizottsági, saját hatáskörben tárgyalt előterjesztésben az ellentmondásokat oldja fel.
 
Végrehajtásért felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 2020. október 29.
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Pénzes Tímea jegyző
3. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Szervezési és Önkormányzati Kapcsolatok Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe