174/2020. (X. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a 2020/2021. évi hó- és síkosságmentesítési feladatok ellátásáról
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2020. december 1. és 2021. április 30. közötti időszakra a hó- és síkosságmentesítési feladatok elvégzésével, ajánlatát elfogadva a Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft-t bízza meg.
 
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft-vel történő, hó- és síkosságmentesítési feladatok ellátásáról szóló vállalkozási szerződés megkötésére Kisújszállás Város belterületén a szilárd burkolatú utak és közterületek (parkok, terek, játszóterek, parkolók stb.) hótól való megtisztítása és síkosság elleni védelme vonatkozásában, kivéve az állami kezelésű utakat.
 
A Képviselő-testület kéri a megállapodásban rögzíteni, hogy a Kisújszállási Polgármesteri Hivatal kezelésében lévő, üresen álló ingatlanok és telkek előtti járdaszakaszok hó- és síkosságmentesítési feladatának irányításában a vállalkozó közreműködik, tekintve, hogy azok végrehajtása részben a közfoglalkoztatás keretében történik.
 
Végrehajtásért felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 2020. november 30.
Hivatali felelős: Járfás Eszter Luca városüzemeltetési ügyintéző
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Pénzes Tímea jegyző
3. Tóth Zoltán a Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője
4. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és -Üzemeltetési Osztály
5. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály

« Vissza
Vissza a főmenübe