134/2002. (VI. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Varázsfürdő Kft. fürdőfejlesztési elképzeléséről

134/2002. (VI.27.) számú önkormányzati határozat

a Varázsfürdő Kft. fürdőfejlesztési elképzeléséről 

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete megállapítja, hogy a 68/2002. (III.28.) számú önkormányzati határozat 4. pontjában - a Varázsfürdő Kft. részére biztosított - 60 nap türelmi eredménytelenül múlt el, mivel a Varázsfürdő Kft. konkrét fürdőfejlesztési elképzeléseinek, megvalósíthatósági ajánlatának kidolgozását nem nyújtotta be az önkormányzat részére. A képviselő-testület a Varázsfürdő Kft által benyújtott szerződési javaslatot nem tartja megfelelő tárgyalási alapnak. 

2. A képviselő-testületet az a kötelezettség, hogy más gazdasági társasággal tárgyalást nem kezdeményez, illetve nem kötelezi el magát a továbbiakban nem köti.

 

3. A képviselő-testület a strandfürdő fejlesztés további alternatíváiról szóló 68/2002. (III.28.) számú önkormányzati határozatát hatályon kívül helyezi.  

4. A képviselő-testület kinyilvánítja azt a szándékát, hogy a Varázsfürdő Kft. konkrét fürdőfejlesztési elképzeléseinek megvalósíthatósági és együttműködési ajánlatinak írásos kidolgozása során, és azt követően továbbra sem zárkózik el a tárgyalások elől, valamint az eredményes tárgyalásokat követően kölcsönös egyezségen alapuló megállapodástól.

A testület javasolja, hogy az ajánlatok kidolgozásánál a Varázsfürdő Kft. a tevékenység részletezésére, a vázlattervek elkészítésére, üzleti tervre, az induló befektetések tervezete időbeli orientálására, valamint az együttműködési szerződés tervezetre terjedjen ki.

A képviselő-testület kéri a Varázsfürdő Kft-t, hogy a meglévő fürdőfejlesztési koncepció alapján dolgozza ki, hogy milyen formában (bérlő, tulajdonos, közös tulajdon) tudja elképzelni a koncepció megvalósíthatóságát.

A képviselő-testület kéri továbbá, amennyiben a koncepciótól való eltérő megoldási javaslata is van , azt is vázolja fel a Varázsfürdő Kft. 

5. A képviselő-testület a tárgyalások lebonyolítására felhatalmazza a polgármestert.

   

« Vissza
Vissza a főmenübe