154/2002. (VIII. 1.) önkormányzati határozat
Tárgy: az új 8 tantermes általános iskola biztonságos megközelítéséről

154/2002. (VIII.1.) számú önkormányzati határozat

az új 8 tantermes általános iskola biztonságos megközelítéséről  

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Városi Polgárőrség megkeresését - mely az új 8 tantermes általános iskola biztonságos megközelítése érdekében megfogalmazott szükséges közlekedésbiztonsági intézkedések kezdeményezésére vonatkozik - megismerte és annak figyelembevételével úgy dönt, hogy:

 

  • a Polgármesteri Hivatal vizsgálja meg az út szélén lévő növényzet levágásának szükségességét, a gyalogátkelőhelyen történő átkelés érdekében a szükséges helyeken folyamatos korlát, sebességkorlátozó és gyermek átkelésre figyelmeztető tábla , valamint a 4. számú főút fölé benyúló figyelmeztető lámpa elhelyezésének lehetőségét,

  • a Polgármesteri Hivatal a vizsgálat során a kivitelezhető közlekedésbiztonsági intézkedések pénzügyi igényét mérje fel, az előzetes árajánlatokat gyűjtse össze és az erről szóló előterjesztést terjessze a képviselő-testület elé.

 

Felelős: Dr. Kittlinger Ilona jegyző

Határidő: soron következő képviselő-testületi ülés 

2. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a Városi Polgárőrségnek írásban köszönje meg figyelemkeltő megkeresését és kérje a városi polgárőröket, hogy az iskolakezdés alkalmával személyes jelenlétükkel segítsék elő a tanulók biztonságos közlekedését.  

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Határidő: 2002. augusztus 20.  

Erről értesül:  

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

  
« Vissza
Vissza a főmenübe