176/2002. (IX. 5.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Városi Strand- és Gyógyfürdő, valamint a reumatológiai fejlesztéséről

176/2002. (IX.5.) )számú önkormányzati határozat

a Városi Strand- és Gyógyfürdő, valamint a reumatológia fejlesztéséről 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a a Városi Strand- és Gyógyfürdő, valamint a reumatológia fejlesztéséről a következők szerint dönt: 

1. A Városi Strand- és Gyógyfürdő 2003. évi működtetésének biztosítása érdekében meg kell kezdeni a módosított 121/1996.(VIII.24.) Kormányrendeletben meghatározott előírások, engedélyek beszerzését.

Felelős: Városi Víz és Csatornamű Vezetője

Határidő: 2002. december 31.  

2. A 218/2001. (X.25.) számú önkormányzati határozattal elfogadott építészeti tervpályázat megvalósítását a képviselő-testület továbbra is kiemelten fontosnak tartja. A képviselő-testület a megvalósítás érdekében az NRZST Építészműhely Kft. által készített terv - mely a nagymedence vízforgatóval történő ellátása, felújítása és a termálmedence oldalfedése, lezárása, a medence felújítása fejlesztéseket tartalmazza - pénzügyi forrásainak megteremtésére 2003-ban pályázatot nyújt be, a pályázati lehetőségek és a pénzügyi források függvényében.

 

3. A képviselő-testület a Városi Strand- és Gyógyfürdő, valamint a reumatológia fejlesztés pénzügyi forrásainak megteremtése érdekében külső befektetőket keres. A külső befektetőkkel való együttműködés tervezetének kidolgozásával megbízza a Beruházási Bizottságot, és felhatalmazza a polgármestert, hogy külső tanácsadót, illetve szakértőt kérjen fel a bizottság munkájának segítésére.  

Az együttműködés tervezete tartalmazza a 2. pont szerinti fejlesztési elképzeléseket, a fürdő feletti rendelkezési jogot, a tulajdonosi és/vagy bérleti viszonyokat, a megvalósítás műszaki ütemezését, pénzügyi igényét és forrását, a befektetés garanciáit.

Felelős: polgármester

Határidő: 2002. 11. 30.  

4. A képviselő-testület az együttműködési tervezet ismeretében dönt a megvalósításról.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Beruházási Bizottság tagjai 

« Vissza
Vissza a főmenübe