211/2002. (XI. 14.) önkormányzati határozat
Tárgy: Kása J.-Kuthen v. utva megépítéséhez 2002.II. félévben elnyer. pályázatról

211/2002. (XI.14.) számú önkormányzati határozat

az önkormányzati törzsvagyonba tartozó Kása J.-Kuthen vezér utca megépítéséhez 2002. II. félévben elnyerhető támogatásról 

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a  

1. Kása János - Kuthen vezér utcát aszfaltburkolatú úttá kiépíti, melynek bekerülési költségéhez - 20.000.000 forint biztosítására - pályázatot nyújt be, a pályázat lebonyolításával megbízott Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatósághoz.

 

2. Az önkormányzat a 41.359.000 forint beruházási költségből 21.359.000 forintot, mint saját erőt a 2003. évi költségvetésben biztosítja.

 

 

3. A pályázathoz az 1. számú melléklet szerinti nyilatkozatot teszi.

 

Határidő: 1. pont esetén 2002. november 18.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester 

Erről értesül: 

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

3. Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztálya 

211/2002. (XI.14.) számú önkormányzati határozat 1. számú határozat melléklete 

N y i l a t k o z a t

a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által az önkormányzati törzsvagyonba tartozó

közút építésének 2002. II. félévben elnyerhető támogatására kiírt pályázathoz 

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának képviselő-testülete nyilatkozik arról, hogy 

  • A pályázatban foglalt adatok, információk és dokumentumok teljes körűek, valódiak és hitelesek, és a pályázatban megjelölt fejlesztés megfelel a települési önkormányzat képviselő-testülete által elfogadott általános rendezési tervnek.

  • Az önkormányzat ebben a tárgyban korábban nem nyújtott be pályázatot.

  • Az önkormányzatnak lejárt köztartozása nincs, és vállalja, hogy a támogatás elnyerése esetén a Kormányrendelet 87. §-ában előírt igazolásokat a szerződéskötés előtt bemutatja.

  • Az önkormányzat tudomásul veszi, hogy 60 napon túli köztartozás esetén a pályázót a köztartozás megfizetéséig a támogatás nem illeti meg, az esetleges támogatások folyósítása a 217/1998.(XII.30.) Kormányrendelet 92.§ (5) bekezdése szerint felfüggesztésre kerül, illetve az Áht. 13/A §-ának (6) bekezdése alapján az esedékes támogatás a köztartozások megfizetése érdekében - a támogatás ellenében vállalt kötelezettségeket nem érintő módon - visszatartásra kerülhet.

  • Az önkormányzat hozzájárul, hogy a köztartozások - az Áht. 13/A (4) bekezdésében és a fentikeben hivatkozott kormányrendeleti előírásban foglaltak szerinti - figyelemmel kísérése céljából a pályázó adószámát vagy adóazonosító jelét, társadalombiztosítási azonosító jelét, társadalombiztosítási folyószámlaszámát a Magyar Államkincstár, illetve a támogatást nyújtó szerv felhasználja a lejárt köztartozások teljesítése, illetőleg az adósság bekövetkezése tényének és összegének megismeréséhez.

  • Az önkormányzat tudomásul veszi a támogatás kedvezményezettjének, a támogatás tárgyának, a támogatás összegének, a támogatott építés megvalósítási helyének a kormányrendeletben szabályozott módon történő nyilvánosságra hozatalát.

  • Az önkormányzat kijelenti, hogy az államháztartás alrendszereiből folyósított támogatásból eredő lejárt és ki nem egyenlített köztartozása nincs.

  • Az önkormányzat kijelenti, hogy a pályázati támogatás elnyerése esetén a pályázati támogatás felhasználására vonatkozó szabályokat magára nézve kötelezőnek elismeri.

  • Az önkormányzat hozzájárul a pályázat szabályszerűségének és a támogatás rendeltetésszerű felhasználásának jogszabályban meghatározott szervek által történő ellenőrzéséhez.

  • Az önkormányzat hozzájárul, hogy a Kincstár keretében működő, alapvetően pénzügyi szemléletű megfigyelő rendszer, az Országos Támogatási Monitoring Rendszer a jogszabályban meghatározott jogosultak (döntéshozók, előirányzat-kezelők, Monitoring Bizottságok) számára hozzáférési lehetőséget biztosíthasson a pénzügyi adatbázishoz.

  

 

 

 

  

« Vissza
Vissza a főmenübe