233/2002. (XII. 19.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Vörösmarty u. 47. szám alatti önk-i bérlakás építéshez 11 millió foirnt kedvez

233/2002. (XII.19.) számú önkormányzati határozat

a Vörösmarty u. 47. szám alatti önkormányzati bérlakás építéshez 11 millió forint kedvezményes kamatozású lakásépítési hitel felvételéről szóló 40/2002. (II.7.) számú önkormányzati határozat módosításáról és kiegészítéséről  

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Kisújszállás, Vörösmarty u. 47. szám alatt épülő 5 db önkormányzati bérlakás építéséhez 11 millió forint kedvezményes kamatozású lakásépítési hitel felvételéről szóló - a 97/2002. (V.30.) számú önkormányzati határozattal módosított - 40/2002. (II.7.) számú önkormányzati határozat (továbbiakban: határozat) 5. pontját a következők szerint módosítja: 

"5. A képviselő-testület a hitel és járulékai visszafizetési kötelezettségeinek teljesítése biztosítékaként az OTP Bank RT javára engedményezi helyi adó bevételét a hitel és járulékai teljes visszafizetéséig."

 

 

2. A képviselő-testület a határozatot a következő 9. ponttal egészíti ki.

 

" 9. A képviselő-testülete úgy dönt, hogy hozzájárul ahhoz, hogy a tulajdonát képező Kisújszállás, Vörösmarty u. 47. szám alatt lévő, 3680 hrsz-ú ingatlanra, a földterület és felépítményeire az OTP Bank Rt. javára - a kedvezményes kamatozású lakásépítési hitel és járulékai visszafizetéséig - elidegenítési és terhelési tilalom, és jelzálogjog az ingatlan nyilvántartásban bejegyzésre kerüljön. "

 

 

Erről: l / Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

2./ Palágyi Gábor polgármester

-értesül

 

kmf.

 

Palágyi Gábor s.k. Dr.Kittlinger Ilona s.k.

polgármester jegyző  

« Vissza
Vissza a főmenübe