37/2003. (III. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Idősek Klubja kihasználtságáról, bővítési áthelyezési lehetőségeiről 0
 

37/2003. (III.27.) számú önkormányzati határozat

az Idősek Klubja kihasználtságáról, bővítési, áthelyezési lehetőségeiről  

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete megtárgyalta az általa fenntartott Idősek Klubja bővítésére, áthelyezésére vonatkozó intézményi javaslatot, és a következőkről dönt:

 

1./ Az önkormányzat megállapítja, hogy az Idősek Klubja működési feltételei megfelelnek a hatályos jogszabályi előírásoknak, így a feladatellátás feltételei biztosítottak.

 

2./ Az épület bővítésére, áthelyezésére az önkormányzat költségvetési kondíciói nem biztosítanak lehetőséget, e téma újbóli megvizsgálását, az intézményi szociális ellátások biztosításának jövőbeni módját és lehetőségeit az önkormányzat a szociális szolgáltatástervezési koncepció előkészítése során újból tervezi, illetve a képviselő-testület 2002-2006. évekre vonatkozó gazdasági programjában szerepelteti.

 

3./ Az Idősek Klubja által nyújtott szolgáltatás iránti magas igény miatt az önkormányzat megvizsgálja a klub engedélyezett férőhelyei számának 20-ról 30-ra való emelése lehetőségét a jelenlegi épület-, tárgyi és személyi feltételek mellett.

 

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Határidő: 2003. április 30.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Szociális Gondozási Központ

3. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

4. intézményi referensek

 

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe