38/2003. (III. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjének felülvizsgálatáról, ill. a
 

38/2003. (III.27.) számú önkormányzati határozat

az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjének felülvizsgálatáról, ill. a Piactér körüli új forgalmi rend kialakításáról

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjének felülvizsgálatával, ill. a Piactér körüli új forgalmi rend kialakításával kapcsolatosan az alábbi döntést hozza:

 

A lakótelepi „főúthoz" csatlakozó, a Szabadság téri ltp. 9. szám alatti épület mögötti, a Borsodi Műhely Kft. telephelye felőli úton, a beközlekedő járművek számára elhelyezett „Egyirányú út" közúti jelzőtáblát ki kell cserélni, fakultság miatt, erre az önkormányzat a 2003. évi költségvetésből, a közutak üzemeltetése szakfeladat terhére 10000 Ft-ot biztosít.

 

A piac Vásár utcai ill. Kötő utcai bejáratánál „A piac területén, piaci napokon és kerékpárral tartózkodni tilos" feliratú táblákat kell elhelyezni, erre az önkormányzat a 2003. évi költségvetésből a közutak üzemeltetése terhére 50000 Ft-ot biztosít.

 

Az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjének szabályozásáról szóló 12/2000.(IV.14.) számú önkormányzati rendelet 2. sz. mellékletét a 2. pontban foglaltak szerint módosítani kell.

 

A képviselő-testület kéri, hogy

 

a.) A piac környékén fizető kerékpár-tároló kialakításának lehetőségét a Polgármesteri Hivatal vizsgálja meg.

b.) A Marjalaki u. és a 4. számú főút, valamint a Mészáros u. és a 4. számú főút öblözetbővítése érdekében a polgármester keresse meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közútkezelő Kht-t.

Felelős: a.) pont esetén Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

b.)pont esetén Palágyi Gábor polgármester

Határidő: folyamatos 

Erről érétesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Polgármesteri Hivatal Gazdálkodási Osztálya

3. Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztálya

  

« Vissza
Vissza a főmenübe