59/2003. (IV. 15.) önkormányzati határozat
Tárgy: az önhibáján kívül hátrányos helyzetben lévő (működési forráshiányos) helyi önko

59/2003. (IV.15.) számú önkormányzati határozat

az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő (működési forráshiányos) helyi önkormányzatok támogatására vonatkozó igény benyújtásáról

 

 

I. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselőtestülete A Magyar Köztársaság 2002.évi LXII. törvény 17. § (1) bekezdése és 6 számú mellékletének 1. pontja alapján támogatási igényt nyújt be az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő (működési forráshiányos) helyi önkormányzatok támogatására.

 

II. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselőtestülete az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő (működési forráshiányos) helyi önkormányzatok támogatásának igényléséhez a fenti törvény alapján a következő nyilatkozatot teszi:

 

1. Az önkormányzat lakosságszáma 2002. január 1-jén 500 fő feletti.

2. Az önkormányzat a polgármesteri hivatalon túl intézményeket tart fenn.

3. Az önkormányzat 2002.január 1-jei lakosságszáma 3000 fő feletti és intézményeinek intézményenkénti kihasználtsága a 70 %-ot eléri, e feletti. Az intézményi kihasználtságról szóló kimutatást az 1. sz. melléklet tartalmazza.

4. Az önkormányzat 3 hónapra vagy ennél hosszabb időre lekötött tartós bankbetéttel - intézményeit is beleértve - nem rendelkezik.

5. Az önkormányzat iparűzési adó; magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi helyi adó bevezetéséről döntött, és költségvetésében ilyen bevételt tervez.

 

Erről értesül:

 

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya 

« Vissza
Vissza a főmenübe