125/2003. (V. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Illéssy utcai útépítés pályázatra történő benyújtásáról

125/2003. (V.29.) számú önkormányzati határozat

az Illéssy utcai útépítés pályázatra történő benyújtásáról

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete az Illéssy utcai útépítéssel kapcsolatosan a következő döntést hozza:

 

  1. Az Illésy utcában 2003-2004. évben burkolt utat létesít, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács által, a decentralizált térség- és település-felzárkóztatási célelőirányzat 2003. évi támogatásának elnyerésére 2003. évben kiírt pályázaton (TTFC 2003.) való részvétellel. Az igényelt támogatás (a beruházási költség 90 %-a): 23.269 eFt (2003. évben 6.981 ezer Ft, 2004. évben 16.288 ezer Ft)

 

  1. Az útépítésre saját forrásként, a beruházási költség 10 %-át, 2.585 ezer Ft-ot, ebből 2003. évben 775 ezer Ft-ot (30 %), 2004. évben 1.810 ezer Ft-ot (70 %) az alábbi táblázat szerint biztosítja:

 

adatok ezer forintban

Megnevezés
Források éves ütemezése
A fejlesztés forrásai:
2003. (30 %)
2004. (70 %)
Összesen
 
Saját forrás (10 %)
775
1810
2585
 
TTFC támogatás (90 %)
6981
16288
23269
A fejlesztés forrásai mindösszesen:
7756
18098
25854

 

  1. A pályázathoz az 1. számú melléklet szerinti nyilatkozatot teszi.

 

  1. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat benyújtására, és a határozat 1. sz. mellékletét képező nyilatkozat aláírására.

 

Felelős: polgármester

Határidő: 2003. június 30.

 

Erről értesülnek:

  1. Palágyi Gábor polgármester, Helyben

  2. Laczka Sándor körzeti útfelügyelő, Helyben

  3. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya, Helyben

  4. Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztálya, Helyben

1. sz. melléklet

az Illéssy utcai útépítés pályázatra történő benyújtásáról szóló 125/2003.(IV.29.) számú

önkormányzati határozathoz

 

A PÁLYÁZÓ NYILATKOZATA

  1. Kijelentjük, hogy a pályázatban foglalt adatok, információk és dokumentumok teljes körűek, valódiak és hitelesek, továbbá kijelentem, hogy az adott tárgyban pályázatot korábban ……….……….. (mikor)……………………………………………………………….. (mely szervhez) nyújtottunk be.

  2. Tudomásul vesszük, hogy 60 napon túli köztartozás esetén a köztartozás megfizetéséig a támogatás nem illet meg bennünket, az esedékes támogatások folyósítása felfüggesztésre kerül, illetve az esedékes támogatás a köztartozások megfizetése érdekében - a támogatás ellenében vállalt kötelezettségeket nem érintő módon - visszatartásra kerülhet.

  3. Hozzájárulunk ahhoz, hogy a köztartozások figyelemmel kísérése céljából az adószámot vagy adóazonosító jelet, társadalombiztosítási azonosító jelet, társadalombiztosítási folyószámlaszámot az Államháztartási Hivatal (ÁHH), illetve a támogatást nyújtó szerv és a Magyar Államkincstár Rt. felhasználja a lejárt köztartozások teljesítése, illetőleg az adósság bekövetkezése tényének és összegének megismeréséhez.

  4. Tudomásul vesszük, hogy a támogatás kedvezményezettjének megnevezése, a támogatás tárgya, a támogatás összege, a támogatott program megvalósítási helye nyilvánosságra hozható.

  5. Hozzájárulunk ahhoz, hogy a támogatási szerződésben vállalt kötelezettségeink nem teljesítése esetén a támogatás visszafizetésére és az alkalmazott kamat megfizetésére irányuló követelés érvényesítése a Miniszterelnöki Hivatal által megbízott Magyar Államkincstár Rt. részéről "azonnali beszedési megbízás" alkalmazásával történjen.

f) f) A finanszírozó bankunk/bankjaink:

  • neve és címe:

  • számlaszám:

  1. Kijelentjük, hogy az államháztartás alrendszereiből folyósított támogatásból eredő lejárt és ki nem egyenlített tartozásunk nincs.

  2. Hozzájárulunk ahhoz, hogy a pályázat szabályszerűségét és a támogatás rendeltetésszerű felhasználását a pályázat kiírója, a rendeletben meghatározott szervek, illetve megbízottai bármikor ellenőrizzék.

  3. Kijelentjük, hogy a pályázat elbírálásáig, illetve a támogatási szerződés lejártáig bejelentjük, ha ellenünk csőd-, végelszámolási vagy felszámolási eljárás indul.

  4. Kijelentjük, hogy 60 napnál régebbi köztartozásunk nem áll fenn.

  5. Kijelentjük, hogy a támogatással létrejött létesítmény működtetésének fedezetét:

f) f) saját forrásból, és/vagy

a fenntartó, és/vagy

az OEP biztosítja. (A megfelelő rész aláhúzandó.)

k) Hozzájárulunk, ahhoz hogy a ÁHH keretében működő, alapvetően pénzügyi szemléletű megfigyelő rendszer, az Országos Támogatási Monitoring Rendszer (OTMR) a jogszabályban meghatározott jogosultak (döntéshozók, előirányzat-kezelők, Monitoring Bizottság) számára hozzáférhetési lehetőséget biztosítson a pénzügyi adatbázishoz.

 

Dátum:

 

P.H. ………………………………..

cégszerű aláírás 

« Vissza
Vissza a főmenübe