148/2003. (VI. 26.) önkormányzati határozat
Tárgy: a munkamegosztás és a felelősségvállalás, valamint az előirányzat feletti jogosu

148/2003. (VI.26.) számú önkormányzati határozat

a munkamegosztás és a felelősségvállalás, valamint az előirányzat feletti jogosultság gyakorlásának rendjéről szóló önkormányzati intézmények között létrejött megállapodás fenntartói jóváhagyásáról

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Költségvetési Szolgáltató Iroda és a Szociális Gondozási Központ részben önállóan gazdálkodó költségvetési szerv között, a munkamegosztás és felelősségvállalás, valamint az előirányzat feletti jogosultság gyakorlásának rendjéről szóló megállapodást - a határozat 1. számú melléklete szerint, 2003. július 1. napjával - jóváhagyja.

 

2. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Költségvetési Szolgáltató Iroda és a Művelődési és Ifjúsági Központ részben önállóan gazdálkodó költségvetési szerv között, a munkamegosztás és felelősségvállalás, valamint az előirányzat feletti jogosultság gyakorlásának rendjéről szóló megállapodást - a határozat 2. számú melléklete szerint, 2003. július 1. napjával - jóváhagyja.

 

3. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Költségvetési Szolgáltató Iroda és az Arany János Városi Könyvtár részben önállóan gazdálkodó költségvetési szerv között, a munkamegosztás és felelősségvállalás, valamint az előirányzat feletti jogosultság gyakorlásának rendjéről szóló megállapodást - a határozat 3. számú melléklete szerint, 2003. július 1. napjával - jóváhagyja.

 

4. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Költségvetési Szolgáltató Iroda és a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat részben önállóan gazdálkodó költségvetési szerv között, a munkamegosztás és felelősségvállalás, valamint az előirányzat feletti jogosultság gyakorlásának rendjéről szóló megállapodást - a határozat 4. számú melléklete szerint, 2003. július 1. napjával - jóváhagyja.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Szociális Gondozási Központ Kisújszállás

3. Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat

4. Művelődési és Ifjúsági Központ Kisújszállás

5. Arany János Városi Könyvtár Kisújszállás

6. Költségvetési Szolgáltató Iroda Kisújszállás

  

« Vissza
Vissza a főmenübe