150/2003. (VI. 26.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Polgármesteri Hivatalban elrendelt létszámcsökkentésről

150/2003. (VI.26.) számú önkormányzati határozat

a Polgármesteri Hivatalban elrendelt létszámcsökkentésről 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzata a feladatellátás racionalizálása érdekében, a Polgármesteri Hivatalban 2003. július 01. napjával 1.5 fő létszámcsökkentést rendel el.

 

2./ Az önkormányzat 2003. évi költségvetésének R/9 számú mellékletében a Polgármesteri Hivatalra megállapított létszám, 2003. július 1-jétől 68.5 főről 67 főre csökken. A költségvetés módosítását ennek megfelelően elő kell készíteni.

Felelős: Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: 2003.július 01.

 

3./ Az önkormányzat utasítja címzetes főjegyzőjét, hogy a foglalkoztatási jogviszony megszüntetésével kapcsolatos munkáltatói intézkedéseket tegye meg, és a határozat 4./ pontjában szereplő pályázatot készítse el, és nyújtsa be.

Felelős: Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: 2003. június 30.

 

4./ Az önkormányzat az elrendelt létszámcsökkentés miatti végkielégítés, illetve felmentési igény ismeretében - a Magyar Köztársaság 2003. évi költségvetéséről szóló 2002. évi LXII. törvény 5. sz. mellékletének 10. pontjában foglaltak alapján- pályázatot nyújt be a létszámleépítés terheinek viseléséhez nyújtható egyszeri költségvetési hozzájárulás igénylésére.

Felelős: Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: 2003. szeptember 30.

 

5./ Az önkormányzat nyilatkozik arról, hogy a költségvetési szerveinél a meglévő üres álláshelyeken, az előreláthatólag megüresedett álláshelyeken, vagy a tervezett új álláshelyeken, illetve szervezeti változás, feladatátadás következtében az önkormányzat fenntartói körén kívüli munkáltatónál, az érintett munkavállaló - munkaviszonyban töltött ideje folyamatosságának megszakítása nélküli - foglalkoztatására nincs lehetőség.

 

Erről értesül: 1./ Palágyi Gábor polgármester

2./ Magyar Államkincstár Területi Igazgatósága Szolnok

3./ Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

4./ Polgármesteri Hivatal Pénzügyi osztálya

 
« Vissza
Vissza a főmenübe